Açılışlar
Karamürsel’in en büyük marketi açıldı
Akkar 9. şubesini Karamürsel’de hizmete açtı.
Açılış, Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Akkar Genel Müdürü Orhan Aktaş tarafından yapıldı. Karamürsel otogarının hemen yanında yeralan mağaza, 2500 metrekarelik satış alanına sahip. Kocaeli il sınırları içinde kısa bir süre sonra yeni bir şube yatırımı gerçekleştireceklerini bildiren Genel Müdür Orhan Aktaş, “Global mali krizin sektöre olumsuz etkileri bulunsa da yeni şubelerin projeleri ve yatırım hazırlıkları tamamlandı. Mümkün olduğunca 1000 metrekarenin üzerinde satış alanları oluşturmaya çalışacağız” dedi.
Açılışlar
Tahtakale, açılışlara hız verdi
Akdeniz bölgesinin en hızlı büyüyen perakende zincirlerinden biri olan Tahtakale Marketler Zinciri, Antalya Alanya’da yeni bir şube açtı.
29 Haziran tarihinde Alanya’da açılış gerçekleştirilen mağaza, vatandaşların akınına uğradı. Açılışla ilgili konuşan Tahlakale Marketler Zinciri Satınalma Koordinatörü Mehmet Çaksu, “Akdeniz bölgesindeki 83., Alanya’daki 3. mağazamızı açtık. Mağazada 4 yazarkasa, 2 adette jet yazarkasa bulunuyor. 3 katlı toplam 3 bin metrekarelik mağazada 30 personel çalışıyor. Yeni mağazalarımızda kısa sürede hizmete girecek” dedi.
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
