Sosyal Medya Hesaplarımız

Açılışlar

Türkiye’nin en büyük oyuncak mağazası açıldı

Editör
Abone Ol:

Hayal Dünyası Oyuncak, harikalar diyarının kapılarını Bursalı çocuklar için As Merkez’de açtı.

Hayal Dünyası Oyuncak Yönetim Kurulu Başkanı Adil Özyiğit’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende, açılış kurdelesini Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez kesti. Buz pisti üzerinde sergilenen özel dans gösterileriyle renklenen ve tam bir görsel şölene dönüşen açılış seremonisine, As Merkez ziyaretçileri yoğun ilgi gösterdi. As Merkez mağazasıyla Bursa’ya iddialı bir giriş yaptıklarını belirten Adil Özyiğit, “Oyunu ve oyuncağı seven herkes için mutlaka bir alternatifimiz var. Kimseyi eli boş göndermiyoruz. Ürün çeşitliliğimiz ve satış sonrası servis hizmetlerimiz ile her zaman tüketicinin yanındayız” dedi.

2 bin metrekarelik mağaza alanında yaklaşık 14 bin çeşit ürünü tüketiciyle buluştu.

Devamını Oku
Yorum Yapın

Yorumunuz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement

Açılışlar

Tahtakale, açılışlara hız verdi

Editör

Yazar:

Akdeniz bölgesinin en hızlı büyüyen perakende zincirlerinden biri olan Tahtakale Marketler Zinciri, Antalya Alanya’da yeni bir şube açtı.

29 Haziran tarihinde Alanya’da açılış gerçekleştirilen mağaza, vatandaşların akınına uğradı. Açılışla ilgili konuşan Tahlakale Marketler Zinciri Satınalma Koordinatörü Mehmet Çaksu, “Akdeniz bölgesindeki 83., Alanya’daki 3. mağazamızı açtık. Mağazada 4 yazarkasa, 2 adette jet yazarkasa bulunuyor. 3 katlı toplam 3 bin metrekarelik mağazada 30 personel çalışıyor. Yeni mağazalarımızda kısa sürede hizmete girecek” dedi.

Devamını Oku

Açılışlar

Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de

Editör

Yazar:

Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.

6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.

Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.

Devamını Oku

Açılışlar

Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı

Editör

Yazar:

Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.

Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.

Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.

Devamını Oku
Advertisement

Etiketler

POPÜLER