Firmalardan
“Perakendecilerin yurt dışı büyümelerini destekleyen çözümler üretiyoruz”

Birleşmiş Markalar Derneği’nin 12 Mart tarihinde Shangri-La Bosphorus İstanbul’da düzenlediği Markalı İhracat Zirvesi 2020’de Nebim de sponsor olarak yerini aldı.
Zirvede konuşan Nebim Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demiroğlu, Nebim’in perakendecilerin yurt dışı perakende kanallarında dijital teknolojileri kullanarak büyümelerini desteklemeye yönelik faaliyetlerinden bahsetti. Sözlerine Nebim’i tanıtarak başlayan Demiroğlu, “Yerli ERP üreticisiyiz. Perakendede, özellikle gıda dışı perakendede, Türkiye’de en yaygın olan perakende yazılımını geliştiriyoruz. Şu anda yaklaşık 4700’ün üzerinde firma tarafında kullanılıyoruz, 70 binin üzerinde kullanıcımız var. Sadece merkezi operasyonlarda değil, aynı zamanda mağazalarda da varız. Mağazalarda şu anda 21 bin mağazaya yaklaştık ve 38 bin kasadayız. 70’ten fazla çözüm ortağımızla birlikte 25’in üzerinde ülkede de hizmet veriyoruz. Bu arada; BMD üyesi olup da hazır giyim alanında faaliyet gösteren firmaların %60’ı Nebim yazılımları kullanıyor “diye konuştu.
Hangi yazılım alt yapısı kullanmak en doğrusudur?
Yurt dışında kullanılmak istenen yazılım alt yapılarını değerlendiren Murat Demiroğlu, “Herkesin kafasında şu sorular var: ’Yurt dışına yayılırken hangi yazılım alt yapısını kullanmak en doğrusudur, buradaki alternatifler nelerdir?’. Burada bir doğru yok birden fazla doğru var. En yaygın olan yöntem; bugün BMD üyesi olan Nebim V3 kullanan birçok firma da bu yöntemi uyguluyor, Türkiye’deki ERP’lerine yurt dışındaki mağazaları, iş ortaklarını, franchise şirketlerini bağlamak. Bu en kolay, en etkin, en hızlı yöntem. Ülkelere gidip ayrıca bir yazılım kurma ihtiyacı yok, satışı anlık görüyorsunuz. Bugün İstanbul’da bir merkeziniz varsa İzmir’deki veya Ankara’daki satışlarınızı, stoklarınızı, mağazalarınızı nasıl yönetiyorsanız; Rusya’daki, Suudi Arabistan’daki, Avrupa’daki mağazalarınızı da aynı şekilde görebiliyorsunuz. Türkiye’de Türk lirası ve Türkçe kullanıyorsunuz, Rusya’ya gittiğinizde Ruble kullanıyorsunuz. Rusya’da Rusça kullanıyorsunuz, Arabistan’da Arapça kullanıyorsunuz, Avrupa’da İngilizce kullanıyorsunuz. Bunların hepsini destekliyoruz, bugün telefonunuzda İzmir’deki, Ankara’daki mağazanızın satışını, envanterini nasıl anlık takip ediyorsanız; Rusya’daki, Arabistan’daki, Katar’daki, Fransa’daki mağazalarınızın da satışlarını, stoklarını aynı şekilde anlık takip edebiliyorsunuz. Çok kolay, çok hızlı, çok rahat” ifadelerini kullandı.
“Türkiye’de kullandığımız yazılımı diğer ülkelere de uyarlayabiliyoruz”
Demiroğlu, ülkemizde kullanılan yazılım alt yapılarını yurt dışında kullanırken yaşanabilecek olası zorluklardan da bahsetti, “Bazı ülkelerde internet alt yapısı, Türkiye’deki kadar yeterli olmayabiliyor veya veriyi dışarı çıkartmak istemeyebiliyorsunuz. Burada sunduğumuz alternatif çözüm şu; Türkiye’de kullandığınız yazılımı diğer ülkelere de uyarlayabiliyoruz. Yönetmesini, yetkilendirmesini, tanıdığınız, bildiğiniz yazılımı birebir yurt dışında da kurabiliyoruz. Bu sayede o ülkede internet yetersizliklerinden de etkilenmiyorsunuz. Bu aynı zamanda farklı markaların franchising’ini yapan iş ortaklarınız içinde de uygun bir yöntem oluyor. Bunun dezavantajı ise şu; oraya da bir yazılım kurmak, entegre etmek lazım. Entegre ettiğiniz zaman, satışları saniyesinde değil entegre olduktan belki birkaç saat sonra görüyor olacaksınız ama bu da gayet makul, yaygınlaşan bir yöntem” dedi.
Yurt dışı mağazalarınız için alternatif yöntemler de mevcut
Alternatif yöntemlerden de bahseden Murat Demiroğlu, “Bir de ikisinin arasında bir yöntem daha var. Ülkelere yeni bir sistem kurmuyorsunuz. Nebim V3 ile isterseniz, sadece mağazaların POS’larını, satışın internet kesintilerinde ve yavaşlamalarında etkilenmeyecek bir şekilde yerel bir sistemden çalıştırıyorsunuz. Ama bütün envanter yönetimi, ithalat, ihracat, mal kabul, transfer gibi bütün operasyonları ise merkezden, Türkiye’den yapıyorsunuz” şeklinde konuştu.
Nebim V3’ün yurt dışındaki uyarlama örnekleri
Konuşmasında Nebim’in yurt dışında sunduğu çözümlere de değinen Murat Demiroğlu, katılımcılarla bazı örnekler paylaştı:
Ur International Group – Katar
“Ur International çok sayıda markanın mümessilliğini yapıyor ve orada 17 mağazaları var. Bunlar arasında çocuk giyim mağazaları da var, mobilya mağazaları da var, hazır giyim mağazaları da var, kozmetik parfümeri mağazaları da var ve bunların hepsini orada bizim sunduğumuz tek bir ERP ‘de kendi tüm mağazalarında yönetiyorlar. Bütün bu markalardan ürün fiyat verilerini alıyorlar, orada operasyonlarını yönetiyorlar ve Türkiye’deki ilgili markalara da ki bunların çoğu da zaten Nebim V3 kullanıyor, bütün satışları raporlayabiliyorlar. Bu da Haziran 2018’den beri canlı kullanımda olan Katar’da ki 17 mağazada İngilizce ve Arapça kullanılabilen bir yapı.”
Setex Group – Azerbaycan
“Bir başka örnek Azerbaycan’daki Setex Group, 25 mağazaları var. Çok sayıda markanın franchising’ini yapıyorlar. Kendi Nebim V3’lerinde, Azerbaycan’da tüm bu verileri yönetiyorlar. Bakü’deki çözüm ortağımız Crea da bunun desteğini vermede, uyarlamasını yapmada devredeydi. Yaklaşık 1 yıldır canlı kullanımda olan bir yapı.”
Sara Fashıon – Makedonya / Sırbistan
“Bir başka büyük yapı; Sara Fashion, Makedonya ve Sırbistan’da olan bir firma. Dagi’nin Penti’nin, NBB’nin franchising’ini yapıyor. Makedonya’da 44 mağazaları, Sırbistan’da 10 mağazaları var. Makedonya’daki mağazaları şu anda canlı kullanıma aldık. Tüm bu markaların, oraya kurmuş olduğumuz ERP’lerinde, ürün kategorilerini yönetiyorlar. Aynı zamanda burada yazılımı İngilizce değil Makedonca kullanıyorlar. Oradaki yazılımda alışmış oldukları ve önceki yazılımlarda sahip olmadıkları; Loyalty, CRM, müşteri segmentasyonu, indirim kampanyası yeteneklerimizden de yararlanıyorlar. Çok fazla sayıda yazıcıları var, onlarla da entegreler ve bizim sunduğumuz yazılım ile raf bazında bir depo yönetimi de yapıyorlar. Makedonya, Sırbistan, Arnavutluk ve tüm balkanlara hizmet veren çözüm ortağımız Duna Doo bu uyarlamada devredeydi ve bu firmanın desteğini veriyorlar.”
Fashion Retaıl – Kırgızistan
“Fashion Retail; Kırgızistan’da daha küçük bir yapı ama mimari olarak iyi bir örnek. 2 mağazalı bir Defacto franchise’i. Türkiye’de bir tane Nebim V3 ERP’leri var. Kırgizistan’daki mağazalarında ise kurmadılar sadece satışları lokalde çalıştırıp, satış verilerini buraya gönderiyorlar. Bu da Ocak 2020’den beri yeni uyarlamalarımızdan biri.”
Mondetex – Azerbaycan
“Son örnek de Azerbaycan’dan; Mondetex. Çinice adında 8 mağazalık, Azerbaycan’ın önde gelen hazır giyim firması. Onlar da kendi Nebim V3 ERP’lerini kullanıyorlar. Müşteri sadakati yönetimi yapıyorlar, müşterilerini segmente ediyorlar, indirim kampanyalarını yapıyorlar, Çinice Loyalty kartıyla müşterilerine puan veriyorlar. Bunu da Bakü’deki çözüm ortağımız Crea ile birlikte yaklaşık bir yıldan bu yana canlı kullanıma almış durumdayız.”
Gereken en doğru çözümü sizin ihtiyaçlarınıza göre uyarlayabiliriz
Nebim Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demiroğlu, sözlerini tamamlarken, “Tek bir doğru yok, birden fazla yöntem var. İnternet alt yapısı bulunduğunuz ülkede güçlüyse, müşteri datasının gizliliği konusunda özel bir sakıncası yoksa, Türkiye’deki merkezinize yurt dışı mağazalarınızı bağlamak en hızlı, en kolay, maliyet olarak uygun olan çözüm. Çünkü insan kaynağını da bu işe yatırmak zorunda değilsiniz. Tıpkı İzmir’deki, Ankara’daki, Antep’deki mağazalarınız gibi, Moskova’daki, Londra’daki, Riyad’daki, Bakü’deki, Katar’daki mağazalarınızı da ilgili para birimi ile ilgili dilde, ilgili yerel sistemlerle entegre olarak çalıştırabilirsiniz. Örneklerde verdiğim gibi; o ülkelere yerel bir ERP de kurabiliyoruz veya mağazalardaki yazar kasalara yarı online ve yarı offline sistemler kurup ihtiyacınızı giderebiliyoruz. Burada şöyle de yapabilirsiniz; 15 ülkede var olacaksanız, 10 ülkeye şartlar uygun olduğu için online bağlayıp, belki 3 tanesine ayrı ERP’ler kurup, 2 tanesini de offline POS’lar ile yönetmek veya zaman içindeki mimari tercihlerinizi de değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu esnekliği sağlayan çözümlerimiz var. Bunların hepsini size anlatabiliriz. Biz her hafta Webcast’ler düzleniyoruz, bu Webcast’lere özellikle firmalarınızdaki CFO’lar, ürün yöneticileri, mağaza müdürleri, üretim müdürleri, anahtar kullanıcılarınızı davet ediyoruz ve kullandığınız yazılımı nasıl daha verimli kullanabilirsiniz bu konudaki püf noktalarını sizlerle paylaşıyoruz. Bunlar çok güzel 45 dakikalık, 1 saatlik Webcast’ler. Burada bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Gereken en doğru çözümü sizin ihtiyaçlarınıza uyarlayabiliriz” diye konuştu.
Firmalardan
A101’e En İtibarlı İş Ortağı ödülü

A101, Türkiye’de markaların B2B alanındaki performansını kapsamlı bir araştırmayla ölçümleyen ilk endeks olan B2B Excellence Awards’da temizlik kategorisinde ilk sırada yer alarak en itibarlı iş ortağı oldu.
Marketing Türkiye ve Kuantum Araştırma iş birliğiyle gerçekleştirilen ve Deloitte Türkiye’nin de uzmanlığıyla sürece katkı sunduğu B2B Excellence Awards kazananları, 24 Mayıs Çarşamba günü Divan Kuruçeşme’de gerçekleştirilen törenle ödüllerine kavuştu.
Kuantum Araştırma’nın 70 bin dakikayı aşan, 12 ilde 2.800 işletmeyle 20 sektörde gerçekleştirdiği araştırma, yüzde 95 güven düzeyinde ve ±2,0 hata payıyla gerçekleştirildi. Saha süreci 01 Eylül – 10 Ekim 2022 tarihleri arasında, veri kontrol süreci 04 Eylül – 15 Ekim 2022 tarihleri arasında, analiz ve raporlama ise 16 – 20 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmada kantitatif araştırma yönteminde CATI (Bilgisayar Destekli Telefon Anketi) tekniği kullanıldı. Araştırma sonucu A101, temizlik kategorisinde ekosisteminde bulunan paydaşlarının gözünde en itibarlı marka olarak ölçümlendi.
A101 Satın Alma Grup Müdürü Gürkan Gür ödüle ilişkin yaptığı açıklamada, “Temizlik kategorisinde aldığımız en itibarlı iş ortağı ödülü, ekosistemimizde yer alan tedarikçi paydaşlarımızın bizlere duyduğu güvenin bir simgesidir. Kurumsal itibarı her zaman ön planda tutan bir marka olarak bu ödüle bizleri layık gören tüm iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nda da en itibarlı süpermarket olarak güvenilir ve saygınlığını tescilleyen A101, Türkiye’nin 81 ilinde ve tüm ilçelerinde, 12.000’i aşkın marketi ile faaliyet göstermeye devam ediyor. Güvenilir ve saygın bir marka olarak konumlanma stratejisini ön planda tutan ve süpermarket kategorisinde en itibarlı marka seçilen A101, temizlik kategorisinde de iş ortaklarının gözünde en itibarlı marka ödülünü almaya hak kazanarak başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.
Firmalardan
Perakendenin liderleri Nebim Planet 2023’te buluştu

Nebim; yaklaşık 450 kişinin katıldığı Nebim Planet 2023 etkinliğini 9 Mayıs 2023’te Wyndham Grand Levent’te gerçekleştirdi. Nebim V3 ürün ailesine katılan yeni çözümlerin ve geliştirmelerin tanıtıldığı etkinlikte, BR Mağazacılık (Altınyıldız Classics), DeFacto, Ecco, Gizia, Gündoğdu Mobilya, Kiğılı ve Orka Holding (Damat&Tween-D’S Damat-Beverly Hills Polo Club) firmalarının temsilcileri de yurt içi ve yurt dışında Nebim V3’ün iş süreçlerine yaptığı katkılarla ilgili tecrübelerini katılımcılar ile paylaştı.
Etkinlikte ayrıca Nebim’in iş ortakları Artı Partners, Doğan, E-Finans, Hugin, Kayaport, Mobildev, Turatel ve Verifone fuaye demo alanlarında Nebim V3 ile entegre çözümleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Nebim Genel Koordinatörü Sedat Taşçı; Nebim V3’ün dört farklı sürümü sayesinde kurumsal ve KOBİ segmentlerinde geniş kitlelerle buluşmada sağladığı olanak ile 7500’den fazla firmaya ulaştığını belirtti.
Taşçı, Çözüm Ortağı ağının yurt içi ve yurt dışı dağıtım kanalını genişleterek Azerbaycan, Avusturya, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, Makedonya, Özbekistan çözüm ortaklarıyla birlikte Türkiye ve dünya çapında yaklaşık 80 çözüm ortağına ulaştıklarını vurguladı. Nebim V3 ekosisteminde iş birliği içinde oldukları teknoloji çözüm ortaklıklarından bahseden Taşçı, Nebim V3 verimlilik ölçümü çalışmaları ile firmaların verimliliklerini artırmaya devam ettiklerini, eğitime verdikleri önemle birlikte Nebim Akademi eğitim portalı aracılığı ve birçok akademik kurumla iş birliği yaparak sektörün eğitimli personel ihtiyacını desteklediklerini belirtti.
Nebim Genel Koordinatörü Sedat Taşçı konuşmasını Nebim merkez ofisinin Nida Kule’ye, AR-GE’nin İTÜ Teknokent Arı 6’ya taşındığı bilgisini vererek sonlandırdı.
Nebim’in rolü
Nebim’in yurt dışı operasyonlarından bahseden Nebim Yurt Dışı Satış Kanalları ve Operasyonları Müdürü Tançel Coşanay, yurt dışı açılımında 30’un üzerinde ülkede, 20’nin üzerinde ara yüz dilinde, 80’in üzerinde markanın 1000’den fazla mağazasında V3’ün çalışır durumda olduğunu ve yakın zamanda 40’ın üzerinde ülkede Nebim V3’ün aktif olacağını ifade etti. Coşanay konuşmasında Nebim V3’ün kullanıldığı ülkelerdeki lokalizasyon süreçlerinden de bahsetti.
DeFacto Information Technologies IT Bs Osman Tahtalıoğlu 50 ülkede 500’ün üzerinde mağazası olan giyim markası DeFacto’nun franchise kısmında Nebim ile yaptıkları iş birliklerinin detaylarını anlattı. Yurt dışında yeni mağaza açma süreçlerinde mevzuat farklılıklarının olduğu ülkelerde de Nebim’in bütün süreci üzerine aldığını, Nebim sayesinde mağaza açılışından ertesi gün dataların teslimine kadar her şeyin kolaylıkla halledildiğini aktardı.
1986 yılında erkek moda giyimine yön vermek vizyonu ile kurulan Orka Holding’in Director of International Business Development Nihat Onuk, 25 yılı aşkın süredir Nebim’le yapılan çalışmaların gerek sezon öncesi planlama gerek sezon içinde süreçlerimizi güçlendirerek, yurt dışında markalaşmamıza ivme katacak şekilde vizyonumuzun hayata geçirilmesinde lokalizasyon süreçleri ve çoklu dil desteğinin de etkisi ile Nebim süreçlerimizde önemli bir işlevi olan değerli bir iş ortağımızdır diyerek operasyonlarında Nebim’in sağladığı faydalardan bahsetti.
Omni channel deneyimi
Nebim V3 Mobil Mağaza uygulamasının geliştirilmesiyle arka ofis ve ön ofis operasyonlarının tek ekrandan yönetimine başlanarak operasyonel verimliliğin arttığını detayları ile anlatan Nebim V3 Uzmanı Mine Körlü, canlıda operasyon süreçlerinin nasıl ilerlediğini de uygulama üzerinden gösterdi.
BR Mağazacılık Altınyıldız Classics Mağazalar Envanter Yönetimi ve Destek Operasyonları Müdürü Mahinur Şanlı, mağaza operasyonlarımızı yönetirken neleri geliştirmeliyiz noktasında Nebim ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak ilerlemek süreçlerimizi kolaylaştırıyor diyerek Mobil Mağaza Uygulamasının önemli ayakları olan perakende sipariş karşılama, uzaktan satış siparişi alınması, satılan ürünlerin alokasyon işlemlerinin otomatikleşmesi, sevkiyatın en uygun lokasyondan yapılabilmesi ve envanter yönetimi ile ilgili kendi mağazalarında yaşadıkları süreçlerden bahsetti.
Nebim Kıdemli Eğitim Uzmanı Şerife Taşkıran sunumunda Perakende Sipariş Karşılama Yönetiminin süreçlerinden, algoritmalarından ve parametrelerinden bahsederek siparişin son aşaması için gerekli olan kargo entegrasyonu süreçlerinin Nebim V3 içerisinden takip edilerek sürecin hızlanmasının sağlanması ile ilgili katkılara değindi.
Kiğılı Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Müdürü Erhan Tav, 67 ilde 200 mağaza, 51 ülkede 61 mağazası bulunan Kiğılı’nın teknolojinin gelişim süreci ve pandemi döneminde değişen alışveriş alışkanlıklarının bir sonucu olarak ihtiyaç duydukları Omni Channel dönüşüm yolculuğundan ve Nebim ile birlikte gerçekleştirdikleri Perakende Sipariş Karşılama projesinden bahsetti. Perakende sipariş karşılama ile mağaza stoklarını online kanallarda satışa açtıklarını ifade eden Tav, online offline satış kanal ayrımını kaldırarak eşsiz bir müşteri deneyimi sunmalarında Nebim V3’ün etkisini anlattı.
Mobilya sektörüne özel çözümler
Nebim Verimlilik Proje Müdürü Salih Cankurtaran, Sevkiyat Planlama Süreçleri ve Mobil Teslimatçı Uygulamaları, sevkiyat planlaması, teslimat öncesi ve sonrası işlemler ve teslimatçıların prim hesaplamalarına kadar birçok işlemin program üzerinden derlenmeye başlandığını aktardı. Cankurtaran, sevkiyat planlama süreçleri öncelikli kriterler, filtre seçenekleri, sipariş listeleme, rota planlama, haritalama adımları ile mobil teslimat kısmındaki irsaliye listeleme ve teslim süreçleri hakkında bilgiler verdi.
Kendi yapar kendi satar sloganı, 140+ fabrika satış mağazası, 30+ dağıtım deposu kanalıyla aracısız olarak son tüketici ile buluşan Gündoğdu Mobilya Bilgi Sistemleri Teknoloji Müdürü Ahmet Yürük, Nebim ile Gündoğdu Mobilya’nın 30 yılı aşkın zamandır sürdürdüğü iş birliği ile sağladıkları sektörel kazanımlardan bahsetti. Mobilya sektörünün taksitli satış yönü için Nebim ile ortak geliştirdikleri süreçlerden, Nebim V3 geliştirmelerinden olan müşteri istihbarat yönetiminin takip süreçlerine yaptığı katkılardan, yine Nebim V3’ün mobilya sektörüne özgü olan çözümlerinden ürün paket takibi ve takım&kombin takibi kazanımlarından, teslimat & sevkiyat planlama ve satış-teslimat döngüsü süreçlerinin baştan uca ve entegre şekilde Nebim V3 üzerinden takibi ile bu geliştirmelerin ve uygulamaların iş süreçlerine sağladığı olumlu katkıları dile getirdi.
Nebim V3 ile bütçe yönetimi
Nebim V3 Bütçe programı ile ilgili bilgiler veren Nebim İş Zekâsı Uzmanı Adem Balcı, bütçe programının faydalarına değinerek çok hızlı bir şekilde ciro, smm, adet, diğer gelir ve giderlerin bütçelenerek, bütçe ve gerçekleşenlerin hızlı bir şekilde raporlanması ile ağır tablolar ve formüller ile uğraşmaya gerek kalmadan bütçe süreçlerinin kolaylaşmasından bahsetti.
Lüks modanın temsilcisi Gizia’nın Finans Direktörü Mecit Dağdeviren, büyük destekçileri olarak tanımladığı Nebim’in ürünün oluşmasından mağazada satışına kadar olan süreçte kattığı değerin iş süreçlerine sağladığı olumlu katkılardan mutluluk duyduklarını ifade etti. Nebim V3 Bütçe programının da iş süreçlerindeki her kolun takibini kolaylaştırdığına örnek olarak, dekorasyon sürecindeki mağazayı da bütçe üzerinden proje kodu oluşturarak yönettiklerini; teklifler, faturalar, raporlama gibi finansal anlamda süreci yönetmeye yardımcı olacak tüm unsurların Nebim V3 Bütçe ile verimli ve entegre bir şekilde ilerlediğini belirtti.
Nebim V3 İş Zekâsı
Nebim CPM Proje Müdürü Ümit İmice, perakendeye özgü raporların İş Zekâsı için hazırlandığını, daha sonra bu standart raporların uyarlanmasını kullanıcı ile birlikte gerçekleştirdiklerinden bahsederken İş Zekasının önemli özelliklerinden esnek yetkilendirme ve kısa sürede canlıya alma süreçlerine de vurgu yaptı.
89 ülkede 2200 mağaza ile sektöründe önemli bir konumda bulunan Ecco Senior Merchandiser of Middle East and Africa yöneticisi Cengiz Kırgezen ise yaptığı sunumunda karlılığın önemine değinerek, karlılığı artırmak için kendi şirketlerine uyarladıkları Nebim V3 İş Zekası raporlarından sağladıkları faydaları, kampanya süreçlerinde tek tuşla ulaşabildikleri raporlardan mağaza bazında yaptıkları değerlemelerle aldıkları kararları ve hızlı stok yönetimi için hızlı karar süreçlerine katkısından bahsederek, standardı yakalamak ve sürekliliği sağlamak için KPI’ların önemini anlattı.
Nebim İş Geliştirme ve Üretim Müdürü Yılmaz Akgül son oturumda Nebim V3 versiyon yeniliklerini paylaştı. Perakende Satış, İYS ve İzinli Pazarlama Yönetimi, Finans ve Muhasebe, Nebim V3 Mobil Uygulama, Stok Yönetimi, İnsan Kaynakları ve Ücret Bordrosu, Tedarik ve Ürün Yönetimi alanlarındaki yeni gelişmeleri ve sağlanan entegrasyonları katılımcılara detaylarıyla ifade etti.
Firmalardan
Oli Center’den yılın kampanyası

Gaziantep’in en eski ve köklü zincir marketlerinden Oli Center; uzun yıllardan beri devam eden ve müşterilerinin çok beğendiği Gülen Adam kampanyasına bu yıl müşterilerimiz yüksek puanlı hediyeleri alabilmek için bir yakını ile kart puanlarını birleştirerek devam edebilecekler.
Oli Center, her 100 liralık alış verişe 40 puan alan ve 3 ay boyunca biriktiren müşteriler; en çok tercih edilen ve beğenilen hediyelerden seçenekler sunuyor. Hediyeler müşterilerin geçen yıllardan en çok tercih ettiği ürünlerden seçildi.
Oli Center yetkililer; 2022 yılında yaklaşık 2 milyon TL’lik ürün dağıtıldığını; bu yıl daha çok ilgi göreceğine inandıkları kampanyada yaklaşık 4 milyon liralık ürün talebi beklediklerini ifade ettiler.
Yetkililer; kampanyaya katılım için hiçbir özel şartın gerekmediğini, Oli kart sahibi olan bütün müşterilerin kampanyaya otomatik olarak katıldığını bildirdiler.