Sosyal Medya Hesaplarımız

Açılışlar

ebebek Starcity AVM’de yeni mağazasını açtı

Editör
Abone Ol:

ebebek, yepyeni bir mağazayı daha anne-babaların hizmetine sunuyor.

ebebek’in yeni açılan Yenibosna’daki Star City mağazası, 7000 çeşit ürünü, mağaza içindeki konsept odaları, emzirme ve bebek bakım odalarıyla ailelerin ‘hayatını kolaylaştıracak. 5 Temmuz Cuma Günü açılışı gerçekleştirilen mağazada, beş gün süresince 200 TL ve üzeri alışverişe, 100 TL hediye çekinin yanı sıra birçok markalı üründe kaçırılmayacak indirim fırsatları yer alıyor.

12 yıldan bu yana ülkemizin en büyük anne bebek ürünleri alışveriş platformu olarak ebeveynlere A’dan Z’ye hizmet veren ebebek, 5 Temmuz’da İstanbul’da mağaza zincirlerine bir yenisini daha ekledi. ebebek Yenibosna Star City AVM’deki mağazayı ailelerin hizmetine sundu. Anne-babaların her daim çözüm ortağı olan ebebek, 776 metrekare alana kurulu Star City mağazasında bebek sahibi olmayı yine eşsiz bir deneyime dönüştürüyor. Yeni mağazasında 7000 çeşit ürünü, mağaza içindeki konsept odaları, emzirme ve bebek bakım odasıyla ailelere hizmet verecek ebebek, ailelere sunduğu özel çözümlerle de alışveriş yapmayı daha da keyifli hale getirecek.

ebebek’in yeni mağazasında 5 Temmuz’dan geçerli olmak üzere başlatılan kampanyada beş gün boyunca 200 TL ve üzeri alışverişe 100 TL hediye çeki veriliyor. Ayrıca oto koltuğundan mama sandalyesine, akülü arabadan ana kucağına kadar birçok üründe %35 ila %65 arasında değişen indirimler sunuyor.

 

Devamını Oku
Yorum Yapın

Yorumunuz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement

Açılışlar

Tahtakale, açılışlara hız verdi

Editör

Yazar:

Akdeniz bölgesinin en hızlı büyüyen perakende zincirlerinden biri olan Tahtakale Marketler Zinciri, Antalya Alanya’da yeni bir şube açtı.

29 Haziran tarihinde Alanya’da açılış gerçekleştirilen mağaza, vatandaşların akınına uğradı. Açılışla ilgili konuşan Tahlakale Marketler Zinciri Satınalma Koordinatörü Mehmet Çaksu, “Akdeniz bölgesindeki 83., Alanya’daki 3. mağazamızı açtık. Mağazada 4 yazarkasa, 2 adette jet yazarkasa bulunuyor. 3 katlı toplam 3 bin metrekarelik mağazada 30 personel çalışıyor. Yeni mağazalarımızda kısa sürede hizmete girecek” dedi.

Devamını Oku

Açılışlar

Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de

Editör

Yazar:

Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.

6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.

Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.

Devamını Oku

Açılışlar

Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı

Editör

Yazar:

Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.

Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.

Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.

Devamını Oku
Advertisement

Etiketler

POPÜLER