Açılışlar
Medıa Markt’ın 39. mağazası Mall Of İstanbul’da açıldı
Türkiye’deki mağaza sayısı 39’a, İstanbul’da ise 16’ya yükselen Media Markt’ın açılışında en çok ilgiyi cep telefonları, smart tv’ler, tabletler ve beyaz eşyalar gördü.
Avrupa’nın bir numaralı teknoloji market zinciri Media Markt, şehrin yeni merkezi Mall of İstanbul’da, 39. mağazasını açtı. 3 Bin 850 m2 alanda 69 kişilik alanında uzman satış ekibiyle hizmet verecek olan Media Markt’ta son teknolojik ürünler, İstanbullu teknoloji severlerle buluştu. Beyaz eşyadan, televizyona, küçük ev aletlerinden diz üstü bilgisayarlara kadar pek çok üründe uygulanan düşük fiyatlara ilgi büyüktü.
2014 yılında 8 mağaza açmayı hedeflediklerini kaydeden Media-Saturn Türkiye CEO’su Bülent Gürcan: “Media Markt olarak İstanbul’da 16’ncı, Türkiye’de ise 39’uncu mağazamızı açmaktan dolayı çok mutluyuz. Mağazamızda her yaş grubundan kişiye hitap edecek, binlerce çeşit ürünü düşük fiyat garantisiyle sunuyoruz. Konsept alanlarımız, fiyat avantajlarımız, ürün çeşitliliğimiz ve hizmet kalitemiz ile ziyaretçilerimize gerçek teknoloji keyfini yaşatacağımıza inanıyorum” dedi.
Tüketici elektroniği pazarının geçtiğimiz yıl 2009’dan bu yana en yüksek seviyesine ulaştığına da değinen Gürcan: “35 yıllık bir teknoloji devi olarak 2014’ten beklentimiz sektör olarak ülke büyümesinin üzerinde bir büyümeye ulaşmak. Türkiye pazarında yeni mağazalarla yayılma stratejimiz kesintiye uğramadan devam edecek. Sadece metropollerde değil Anadolu’da yeni fırsatlar kollayarak büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.
Media Markt Mall of İstanbul Mağaza Genel Müdürü Ferda Torun, “3 Bin 850 metrekarelik mağazamızın açılışında bizi yalnız bırakmayan ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum. İstanbul’un en yenisi Mall of İstanbul’da teknolojinin merkezi olacağız. Güler yüzlü ve her biri kendi alanında uzman satış ekibimizle son teknolojiyi düşük fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz. Yeni mağazamızın tüm İstanbullulara hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
İndirimlerin yanı sıra kredi kartına 9 taksit ve mağaza içindeki anlaşmalı bankadan açılışa özel kredi kullanımında 12 ay yüzde 0 faiz uygulaması da devam etti.
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
