Açılışlar
Rossmann büyümeye devam ediyor
Kendine has konsepti sayesinde sağlık ve bakım alışverişi konusunda Türk tüketicilere eşsiz bir alışveriş deneyimi yaşatan Rossmann 18 Ekim Perşembe günü Beylikdüzü’nde 3. mağazasını açtı.
Böylece Türkiye genelinde 11 mağazaya ulaşan Rossmann 2012 yılı sonuna kadar mağaza sayısını arttırmayı planlıyor.
Sağlık ve bakım marketi anlayışında devrim yapan Rossmann uluslararası kalite testlerinden geçmiş onlarca farklı kategorideki 12 bin farklı ürünü en uygun fiyatla sunuyor.
Bugüne kadar Ankara’da Kentpark AVM, Antares AVM ve Atlantis AVM’de, Kocaeli Gebze Center AVM’de, Adana Optimum Outlet AVM’de, İzmir Karşıyaka, Kemeraltı ve Çankaya’da, İstanbul Üsküdar ve Nişantaşı’nda olmak üzere 10 mağazası ile hizmet veren Rossmann 11. mağazasını İstanbul Marmara Park AVM’de açtı.
İstanbul’daki 3. mağazası ile İstanbullulara konforlu ve rahat mağazasında 42 Rossmann Kalite Markası ve uluslararası markalar altında 12 bin farklı ürün sunan Rossmann, mağaza zincirine eklediği İstanbul Marmara Park AVM şubesi ile Avrupa’da lider olan eşsiz konseptinin Türkiye’de daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak.
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
