Açılışlar
Little Caesars’ın ilk AVM içi şubesi İskenderun’da
Little Caesars, lezzetlerini her geçen gün daha geniş bir coğrafyaya ulaştırıyor.
Hali hazırda 65’i İstanbul olmak üzere; Ankara, Mersin, Bolu, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Kocaeli (İzmit), Sakarya, Tekirdağ, Balıkesir ve Zonguldak‘ta toplam 90 şube ile hizmet veren marka, bu illere bir yenisi daha ekledi. Little Caesars İskenderun’da ilk şubesini Primemall AVM’de açtı.
Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru, “Dünyada hizmet verdiği tüm ülkelerde sevilen, global bir markayız. Farkımızı kalitemizle ön plana çıkarma prensibiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fiyatla olduğu kadar sağlıklı ürünlerimizle de emsallerimizden ayrılıyoruz. Yeniliklere önem veren, ürün kalitesiyle ön plana çıkan, yatırımcısına her zaman tam destek sunan bir kurum olarak bugün bir ilki yaşadık. Türkiye’deki AVM içinde faaliyet gösterecek ilk şubemizi İskenderun’da açtık. Yenilikçi ve kalite odaklı yaklaşımımız sürdüğü sürece Anadolu’daki büyümemiz de devam edecek” dedi.
Banu Arıduru; “Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirlerinden biri olarak, şu an 12 ildeki 90 şubemizin yüzde 76’sı franchise olarak hizmet veriyoruz. 2019’da da ailemizi yeni franchiseelerle genişletmeye devam edeceğiz. Sürdürülebilir büyümeyi hedefleyen bir kurum olarak, yenilikçi ve kalite odaklı Ar-Ge çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
