Sosyal Medya Hesaplarımız

Açılışlar

38’nci Media Markt İzmit’de açıldı

Editör
Abone Ol:

Avrupa’nın bir numaralı teknoloji market zinciri Media Markt, Türkiye’deki 38’nci mağazasını İzmit’te açtı.

19 Şubat Çarşamba sabah 08.00’de gerçekleşen ve İzmitliler’in yoğun ilgi gösterdiği açılışta; kampanyadaki ürünler ilk birkaç saat içinde tükendi. Açılışa özel indirimlerle satışa sunulan LED TV’ler, tabletler ve akıllı telefonlar büyük ilgi gördü.

Media Markt mağazasının açılışını Media-Saturn Türkiye CEO’su Bülent Gürcan, Media- Saturn Finanstan Sorumlu Genel Müdür (CFO) Korhan Öz, Media-Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür (COO) Marcus Tengler, Media-Saturn Satınalmadan Sorumlu Genel Müdür Sadi Açıkalın (CPO) ve Media Markt İzmit Mağaza Müdürü R. Volkan Gürkan gerçekleştirdi. İzmit Media Markt, 50.000’e varan ürün çeşidini, 3 bin 3280 metrekarelik net satış alanında, 59 kişilik uzman ekibi, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat avantajlarıyla İzmitli teknoloji severlerle buluşturdu. 

Teknoloji AVM’si açıyoruz.
Media-Saturn Türkiye CEO’su Bülent Gürcan; “Biz büyük metrekarelerde mağaza, adeta bir teknoloji AVM’si açıyoruz. Media Markt olarak İzmit’e ilk mağazamızı açmaktan dolayı çok mutluyuz. İzmitliler artık son teknoloji ürünlere; en uygun fiyat ve en iyi hizmet kalitesiyle ulaşabilecekler. Mağazamızda her yaş grubundan kişiye hitap edecek, gerçek yaşam ve deneyim alanları oluşturuyoruz. Konsept alanlarımız, fiyat avantajlarımız, ürün çeşitliliğimiz ve hizmet kalitemiz ile İzmitliler’e gerçek teknoloji keyfini yaşatacağımıza inanıyorum, mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Media-Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür (COO) Marcus Tengler, “2013 yılını İstanbul, Ankara ve İzmir’in yanı sıra özellikle Anadolu’da büyüme yılı ilan etmiştik. 2014’de de bu misyonumuza devam ederek, 8-10 arasında mağaza açacağız. Dalgalanma mutlaka yaşanacaktır ama Türkiye’nin ekonomisine güveniyoruz. Bizi pazardan çıkan diğer yabancı şirketlerden ayıran en büyük özelliğimiz yönetimimizin yerel düşünüp yerel hareket etmesi ve ülkeye yaptığımız yatırımın büyüklüğü. 10 yıllık büyüme planımızın içinde Türkiye en büyük paya sahip” dedi.

Media Markt İzmit Mağaza Müdürü R. Volkan Gürkan; “Türkiye’nin 38’nci Media Markt mağazasını 59 kişilik personelimiz ile açtık. Mağazamızın diğer teknoloji marketlerinden ayrılan en büyük özelliği 50.000’e varan ürün çeşidini yaklaşık 3 bin 280 metrekarelik bir alanda uygun fiyat avantajı ile müşterilerimize sunmamızdır” dedi.

Devamını Oku
Yorum Yapın

Yorumunuz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement

Açılışlar

Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de

Editör

Yazar:

Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.

6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.

Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.

Devamını Oku

Açılışlar

Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı

Editör

Yazar:

Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.

Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.

Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.

Devamını Oku

Açılışlar

Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı

Editör

Yazar:

Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.

Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.

Devamını Oku
Advertisement

Etiketler

POPÜLER