Açılışlar
Altunbilekler Ceyhun Atuf mağazası yenilendi
Altunbilekler, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için yenilediği Ceyhun Atuf Mağazası’nı hizmete açtı.
Şu an Ankara’nın hemen her yerinde toplam 66 mağazasıyla, en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı ilke edinen Altunbilekler, hizmet standartlarında yenilikler yapmaya devam ediyor. Mağazalarında sürekli yenileme çalışmaları yapan firma, bu yolla müşterilerine daha rahat alışveriş imkanı sunan mekanlar yaratmak için çalışıyor.
Bu amaçla yenilenen mağazalardan biri olan Altunbilekler Ceyhun Atuf Mağazası toplam 450 metrekarelik alanda 3 kasa ve 20 kişilik ekibiyle tüm Ankaralılara hizmet verecek. Mağaza, kasap reyonundan şarküteriye, manav reyonundan unlu mamullere, züccaciyeden kişisel bakım ürünlerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesini çok uygun fiyatlarla müşterisinin beğenisine sunuyor.
Altunbilekler, müşterilerinin rahat ve keyifli alışveriş yapması için tüm mağaza içi düzenlemelerinde sürekli yenilikler yapmaya devam ediyor.
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
