Sosyal Medya Hesaplarımız

Açılışlar

Baydöner, Ankara’daki 7. ve toplamda 113. restoranını açtı

Editör
Abone Ol:

Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Baydöner, Türkiye’deki şık restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 18 Kasım’da Hızlı Tren Garı AVM’de Ankara’daki 7. restoranını açan Baydöner İskender, yepyeni mağaza konseptiyle iskender lezzetini daha da keyifli bir hale getiriyor.

Ankara’daki diğer restoranları Forum Ankara, Kızılay, Natavega, Antares AVM, Cepa ve Meşrutiyet Cadde Next Level AVM’lerinde bulunan Baydöner İskender’in, Hızlı Tren Garı AVM restoranı toplamda 106 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor ve açık mutfağa sahip. Modernize edilmiş yeni mağaza konseptiyle ve benzersiz iskender lezzetiyle, damak tadına düşkün Ankaralı’ların ilk adresi olacağa benziyor.

Devamını Oku
Yorum Yapın

Yorumunuz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement

Açılışlar

Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de

Editör

Yazar:

Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.

6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.

Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.

Devamını Oku

Açılışlar

Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı

Editör

Yazar:

Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.

Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.

Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.

Devamını Oku

Açılışlar

Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı

Editör

Yazar:

Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.

Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.

Devamını Oku
Advertisement

Etiketler

POPÜLER