Açılışlar
Çağrı, İstanbul’da ayak basmadık yer bırakmayacak

Çağrı Marketler Zinciri de krizi fırsata çevirmek için bir yandan yeni mağazalar açıyor.
Diğer yandan da kampanyalar düzenliyor. 18. mağazasını 3 Temmuz’da Fındıklı Maltepe’de açan Çağrı, 2 gün boyunca müşterilerine hediyeler dağıttı. Açılışın yapıldığı cuma, cumartesi ve pazar günleri mağazadan alışveriş yapan her 100. kişiye bir çeyrek altın, her 300. kişiye TV ve her 500. kişiye de buzdolabı verildi. Metrekare verimliliği artıyor Çağrı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kara, 15 bin farklı ürünün yer aldığı iki katlı Fındıklı Maltepe şubesinin, 800 metrekarelik alışveriş alanına sahip olduğunu söyledi. Kara, “Mağaza dışında 30 araçlık özel otopark mevcut. 45 kişinin istihdam edildiği şubede servis hizmeti de veriliyor. Çağrı Hipermarketler Zinciri, bundan böyle yeni mağazalarla büyümeye devam edecek. İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakasının en hızlı ve verimli büyüyen market zincirlerinden biri olmayı hedefliyoruz. Metrekare verimliliğinde İstanbul’un en iyi market zincirlerinden biri olduğumuza inanıyoruz” dedi. Çağrı Hipermarketler Zinciri’nin Fındıklı Maltepe’deki mağazasının açılış kurdelesini Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara kesti. Mustafa Kara, yatırımların arttığı bugünlerde perakende sektörünün istihdama olan katkısına da değindi. Bu sayede işsizliğin azalacağını ifade eden Başkan Kara, “Başbakanımız kriz teğet geçti derken yatırımcılara moral vermek istemişti. Ülkede kötü günlerin geride kaldığına, kısa sürede ekonominin canlanacağına inanıyorum” dedi.
Açılışlar
Mopaş, Pendik Tavşantepe’de

Mopaş Marketler Zinciri, büyüme planları doğrultusunda yeni mağazasını 28 Mart Cuma günü saat 11.00’de Pendik’te Dumlupınar Mahallesi’nde hizmete açarak 129 mağazaya ulaşmış oldu.
Açılışlar
Mopaş, Kocaeli Yarımca’da

Mopaş Marketler Zinciri, 28 Şubat Cuma günü saat 11.00’de Kocaeli’nin Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Akif Ersoy Caddesi Petkim Park 2 Sitesi’nde yeni mağazasını açacak.
Mopaş yetkilileri, yeni açılacak mağaza ile birlikte 128. markete ulaşacaklarını ifade ettikten sonra şu bilgileri verdiler: “Yeni mağazanın büyüklüğü 650 metrekare. 24 personelin çalışacağı marketin 4 yazarkasası bulunuyor.”
Açılışlar
Asfora Gross büyüyor

Konya Selçuklu’da faaliyet gösteren Asfora Gross, yeni bir mağaza daha açtı. 22 Kasım tarihinde Konya Selçuklu’da hizmete giren yeni mağaza 5000 metrekareye büyüklüğünde. Ve 7 yazarkasası bulunuyor. Asfora Gross Satınalma Müdürür Sami Ergen, yeni yatırımlarla büyümeye devam edeceklerini söyledi.
Sami Sergen (sağda), Avşar Maden Suları Zincir Mağazalar Satış Müdürü Yavuz Dağhan’a büyüme stratejileri hakkında da bilgi verdi.
-
Ercüment Tunçalp5 ay önce
Fahiş fiyat nedir, nasıl anlaşılır?
-
Genel Haberler5 ay önce
“Gerekçeli karar tarafımıza tebliğ edildiğinde karara karşı derhal tüm yasal yollara başvurulacaktır.”
-
Ercüment Tunçalp6 ay önce
Fırsatçı enflasyonu nedir, nasıl gelişir?
-
Genel Haberler6 ay önce
İstanbul PERDER üyeleri, Yerelist değerlendirmesi yaptılar