Sosyal Medya Hesaplarımız

Açılışlar

Çanakkale Kipa yenilendi

Editör
Abone Ol:

Kipa, baştan aşağı yenilenen Çanakkale mağazasıyla, gıdadan ev dekorasyonuna kent halkının tüm ihtiyaçları için tek adres olmayı hedefliyor.

Perakende zinciri Kipa, Çanakkale’deki mağazasını bölgedeki müşterilerin talep ve beklentileri doğrultusunda baştan aşağı yenilendi. 5 bin metrekarelik alana sahip mağazada, Türkiye’nin farklı noktalarındaki Kipa mağazalarında uygulanarak büyük beğeni kazanan uygulamaların tamamı, Çanakkaleli müşterilerin hizmetine sunuluyor. 

Her hafta yaklaşık 30 bin kişiyi ağırlayan Çanakkale Kipa AVM’deki başlıca yeniliklerden biri, Bizim Kasap konseptiyle baştan aşağı yeniden düzenlenen kırmızı et reyonu. Yeni konsept ile müşteriler daha zengin bir ürün yelpazesi içinden, yiyecekleri etin kalitesi ve orijininden emin bir şekilde alışveriş yapabiliyor. Özel eğitimli servis görevlileri ise müşterilere mahalle kasabında göreceği özenli ve sıcak hizmeti sunuyor.
Kipa Pazarlama Direktörü Ali Öztekin, “Aktif olduğumuz bölgelerde müşterilerimizi iyi tanıyor, eğilimlerini yakından takip ediyor, bu doğrultuda kendimizi sürekli yeniliyoruz. Çanakkale Zaferi’nin 100. yılından önce yenilediğimiz mağazamız, Kipa’nın en yenilikçi mağazalarından biri oldu. Yurt genelindeki mağazalarımızda başarıya ulaşan yeni uygulamaları, yenilenen mağazamızda Çanakkaleliler’in beğenisine sunuyoruz. Müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını tek bir noktada gidermelerini sağlayarak hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Devamını Oku
Yorum Yapın

Yorumunuz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement

Açılışlar

Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de

Editör

Yazar:

Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.

6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.

Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.

Devamını Oku

Açılışlar

Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı

Editör

Yazar:

Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.

Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.

Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.

Devamını Oku

Açılışlar

Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı

Editör

Yazar:

Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.

Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.

Devamını Oku
Advertisement

Etiketler

POPÜLER