Açılışlar
Dedecan, yeni şubesinin kapılarını Kavacık’ta açtı
Şanlıurfa ve Güneydoğu Anadolu mutfağının eşsiz lezzetlerini 33 senedir bizimle buluşturan Dedecan; Şanlıurfa ve İstanbul Ataşehir’den sonra İstanbul Kavacıkta’da yeni bir şube ile misafirlerini ağırlamaya başladı. Modern dekorasyonu, eğitimli salon kadrosu ve Şanlıurfa’lı şefleri ile kebap severlere adeta lezzet şöleni yaşatan Dedecan; Kavacık’ta açıldığı günden itibaren yoğun bir ilgiyle karşılandı. Efsane taş fırın lahmacunu, içli köftesi, ciğer, dalak ve yürek şişleri, Adana ve Urfa kebapları ile sevilen Dedecan, şıllık tatlısı ve künefesi ile de dikkat çekiyor.
Her masaya ikram edilen bostana, lebeni ve zengin eşlikçileri ile önce gözlere hitap etmeyi başaran Dedecan; deneyenlerin vazgeçemediği lezzetleri ile de alışkanlık yaratıyor. 33 senedir Güneydoğu Anadolu ve Şanlıurfa mutfağını temsil eden Dedecan; İstanbul ve Şanlıurfa’daki restoranlarında yöresinden gelen coğrafi işaretli ürünleri ve onları hazırlayan Urfa’lı şeleri ile lezzet standardını korumayı başarıyor. Şanlıurfa Merkez, İstanbul Ataşehir ve İstanbul Kavacık’ta nefis lezzetler sunan Dedecan, geniş oturma alanı, bahçesi, çocuk oyun alanı, otoparkı ve VIP salonları ile kebap severleri ağırlıyor.
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
