Açılışlar
Esenlik, ulusal marka olmak istiyor.
Esenlik, 14. mağazasını geçtiğimiz günlerde Çöşnük’te hizmete açtı.
Açılışa Milletvekili İhsan Koca, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü H. Uğur Polat ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşma yapan H. Uğur Polat şunları söyledi: “Kısa, orta ve uzun vadede plan ve projelerimizi ilimizde ve bölgemizde hizmete dönüştürmek için emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Kısa sürede iki şube daha açacağız. Bu faaliyetleri yeniden yapılanma ile mevcut personelimiz ve kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Ortak değerimiz olan bu şirket, yaptığı çalışmalarla geçmişte olduğu gibi bundan sonrada güven ve hizmetin adresi olarak, yüzlerce çalışanı, yüz binlerce tek yürek olmuş gönüldeşleriyle ilimizin yüz akı olmaya devam edecektir. Esenlik olarak, bölgede yapacağımız açılımlarla ilimizdeki hizmet kalitesini ve anlayışını bölgeye ve Türkiye’ye taşımak için çalışıyoruz.”
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
