Açılışlar
Mi Store açılış gününde rekor kırdı
Evofone’un, yetkili distribütörü olduğu Xiaomi’nin ürünlerini dünya ile aynı anda Türk Mi Fan’lar ile buluşturmak için açtığı ilk yetkili Mi Store’u açılışında büyük ilgi gördü.
Vadistanbul AVM’nin ikinci katında açılan mağazanın açılışına 8.000’den fazla ziyaretçi katıldı.
Mi Fan’ların sabah 05.00’ten itibaren önünde kuyruklar oluşturduğu ve Xiaomi’nin üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu yetkili Mi Store’un açılışında en çok satın alınan ürün ise Mi 8 oldu. Mi 8’i sırasıyla A2 Serisi, Redmi Note 5, Powerbank, Mi Band 3 ve Wi Fi Repeater takip etti.
Xiaomi’nin 2018 amiral gemisi akıllı telefonu Mi 8, 128 GB’lik versiyonu için 4.589 TL’lik, 64 GB’lik versiyonu için de 4.249 TL’lik fiyatlar ile satışa sunuldu.
Ayrıca Xiaomi’nin Türkiye’de merakla beklenen bir başka akıllı telefonu Pocophone F1 ise ilk yetkili Mi Store’da görücüye çıktı. Ziyaretçiler, Mi Store’da sergilenen Pocophone F1 ile ilgili teknik detayları da Xiaomi uzmanlardan öğrendiler.
Mi Fan’ların yetkili Mi Store açılışına beklediklerinden fazla ilgi gösterdikleri vurgulayan Evofone Genel Müdür Yardımcısı Onur Çon ise şu açıklamaları yaptı:
“Sadece Mi Store önünü değil, Vadistanbul AVM ikinci katını kaplayan bir kuyruk oluşması bizi çok mutlu etti. Katılım anlamında gerçek bir rekor kırdık. Ziyaretçilerimiz, saatlerce sıra beklemelerine rağmen Xiaomi ürünlerine büyük ilgi gösterdiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bizlere unutamayacağımız bir gün yaşattılar.”
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
