Açılışlar
ŞOK; 1 günde 15 mağaza açtı, 2 günde 550 ton sebze sattı
Düzenlediği kampanyalar ve fiyat indirimleriyle ucuzluğun adresi olan Şok, müşterilerinden gördüğü büyük ilgi üzerine 7 ilde toplam 15 yeni mağaza daha açtı.
Şok; İstanbul, Nevşehir, Karabük (Safranbolu), Zonguldak, Samsun, Kayseri ve Osmaniye mağazalarını aynı gün hizmete soktu. Böylece Türkiye genelinde hızla yaygınlaşan Şok’un yılbaşından bu yana açtığı mağaza sayısı 204’e ulaşırken, toplam mağaza sayısı da 833’e yükseldi.
Şok’taki ucuzluk, müşterilerin yoğun ilgisini çekiyor. Şok mağazalarında 2 gün üst üste sebze meyve fiyatlarında yapılan indirimlere Şok müşterileri büyük ilgi gösterince, tonlarca sebze meyve 2 günde tükendi. 15-16 Eylül 2009 tarihlerinde yapılan sebze meyve kampanyası ile 2 günde yaklaşık 550 ton meyve sebze satıldı. Kampanyada en çok talep gören ürünler ise domates, patates, muz ve elma oldu. Büyük ilgi çeken indirimin sonucunda 2 günde Şok mağazalarında 101 ton domates, 100 ton patates, 94 ton muz ve 45 ton elma tükendi.
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
