Açılışlar
Tekzen, beşinci kez Ankara’da
Tekzen, mağaza açmaya tam gaz devam ediyor.
Ekim ayında Yalova’da, Kasım ayının başında ise Tekirdağ’da mağaza açan Tekzen, 36’ncı mağazasını 21 Kasım Ankara Minasera AVM’de hizmete sundu. Life Style konseptinin ilk örneklerinden birisi olarak kabul edilen Ankara’nın gözde alışveriş merkezi Minasera’ya daha şimdiden yeni bir renk getiren Tekzen, KC Göksu AVM, Yenimahalle, Keçiören ve Optimum Outlet’ten sonra Ankara’nın beşinci mağazası oldu.
Müşterilerine her daim ekonomik şartlarda, alternatif bir yaşamın kapılarını aralayan Tekzen, diğer illerdeki mağazalarında olduğu gibi Minasera Tekzen’de de toplam 30 Başkentli’ye iş istihdamı yarattı. Tekzen’in ev perakendeciliğinde marka bir kurum haline gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Tekzen Ceo’su Murat Gigin, perakendenin ekonomik gidişata çok duyarlı bir sektör olduğunu vurguladı.
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
