Açılışlar
TEKZEN, Gaziantep ve Şarköy’e uzandı
Tekzen, mağaza açmaya tam gaz devam ediyor.
En son geçtiğimiz haftalarda Halkalı, Konya ve Kayseri’de mağazalarını açmıştı. Tekzen, 50. mağazasını Güneydoğu’nun incisi Gaziantep’e, 51. mağazasını ise Express formatında olarak Tekirdağ Şarköy’e açtı. Türkiye genelinde 24 ilde, 51 mağazasıyla müşterilerine hizmet veren Tekzen, 2010 yılı sonu itibariyle 100 mağaza ulaşmayı hedefliyor. Son dönemde mevcut mağazalarını yenileyerek ve büyüterek dikkat çeken Tekzen, 50’nci mağazasını Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nde yer alan Bedesten AVM’de, 51’inci mağazasını ise Tekirdağ Şarköy’de açtı. 30 Nisan Cuma, Gaziantep; 1 Mayıs Cumartesi, Şarköy mağaza açılışlarını; Tekzen Genel Müdürü Ahmet Işıkgece, Tezken Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Tekzen Emlak Geliştirme Hüseyin Menteşe gerçekleştirdi. Diğer mağaza açılışlarında olduğu gibi Gaziantep açılışında da Tema Temsilcileri’ni ağırlayan Tekzen, bu tür projeleriyle çevre ve doğa bilincini daha da arttırmayı hedefliyor. Açtığı mağazalarıyla birçok kişiye iş istihdamı yaratan Tekzen, ekonomiye can vermeye devam ediyor. Gaziantep mağazasında da sadece Tekzen çalışanı olarak 50 kişiye, Şarköy mağazasında ise 30 kişiye iş istihdamı yaratan Tekzen, başarılarında tedarikçilerinin büyük payı olduğunun her defasında altını çiziyor.
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
