Sosyal Medya Hesaplarımız

Firmalardan

Kelebek Mobilya, dünyaya açılmaya hazırlanıyor

Editör
Abone Ol:

Doğtaş’ın sahibi Doğanlar Holding bünyesine kattığı Kelebek Mobilya’yı tekrardan uçurmaya hazırlanıyor.

Doğanlar Yatırım Holding’in sahibi Davut Doğan, Akşam Gazetesi’ne 70 adet yeni Kelebek mağazası açacaklarını, bunlardan birinin de Londra’da olacağını söyledi Doğtaş’ın sahibi Doğanlar Yatırım Holding, geçen yıl, Türkiye’nin en köklü mobilya markalarından Kelebek’i bünyesine katmıştı. Markayı Kayserili Özbıyık ailesinden alan Doğtaş, yıllardır hiç yatırım yapılmayan Kelebek’i tekrar uçurmak için çalışmalara başladı.

Doğanlar Yatırım Holdingin sahibi Davut Doğan, “Kelebek sektörün ustası. Ama önceki sahipleri markaya yeterince yatırım yapmamış, mağazalaşmaya son verilmiş, ihracat sıfıra inmiş. Marka tam ölmemiş ama durağan hale gelmiş. Şimdi biz ‘usta şehre geri döndü’ diyoruz. 30 olan mağaza sayısını 100’e çıkaracağız, Kelebek önce Londra’ya konacak. Merkezi noktalarda iki kelebek mağazası açacağız” dedi. 2013’te Kelebek’i yüzde 100 büyüteceklerini söyleyen Doğan, “40 milyon TL ciroyu 80 milyon TL’ye çıkaracağız” diye konuştu.

Grubun bir diğer planı da gıda sektöründe restoran zinciriyle var olmak, ‘kufta’ markasını tescil ettirdiklerini söyleyen Doğan, Biga Köftesi’ni de ulusal piyasaya ‘kufta’ markası ile yayacağız. Köftenin tarihteki ismi kuftaymış. İlk dükkanı bu ay Biga’da açıyoruz. 5 yılda 100 mağaza hedefimiz var. Pilot çalışmaya başladık” diye konuştu.

Kelebek Mobilya’nın yanı sıra Doğtaş’ın da çok iyi gittiğini vurgulayan Doğan, Ortadoğu’daki müşterilerinin Türk dizilerini yakından takip ettiklerini söylüyor ve “Hasan nasıl?” diye soruyorlardı.

Hasan kim diyorduk, meğer Kıvanç Tatlıtuğ’un dizideki adı Hasanmış” dedi.

Doğan’ın verdiği bilgilere göre Doğanlar Holding, gıda sektörüne hızlı bir giriş yapmak için hazırlık yapıyor. 3 şubeli marketlerini 5 yıl önce Carrefour’a sattıklarını hatırlatan Doğan, “Anlaşmamızda 5 yıl gıda sektörüne giremez diye bir madde vardı. Şimdi süre doldu. Süt ve süt ürünlerinde iddialı bir marka ile pazara gireceğiz” dedi.

Devamını Oku
Yorum Yapın

Yorumunuz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement

Firmalardan

Mutlu Makarna, Dünya Makarna Günü’nü tüketicilerle buluşarak kutladı

Editör

Yazar:

Mutlu Makarna, 25 Ekim Dünya Makarna Günü’nü bu yıl doğrudan tüketicileriyle aynı sofrada buluşarak kutladı. Terminal Kadıköy’de Mutlu Karavanı ile gerçekleşen etkinlikte 5 bine yakın porsiyon makarna servis edildi. “Dünya Makarna Günü Mutlu olsun!” çağrısıyla ziyaretçileri karşılayan marka, makarnanın bir araya getiren gücünü paylaşılan bir deneyime dönüştürdü.

Kutlamanın merkezinde tüketiciler vardı

Mutlu Makarna, Dünya Makarna Günü iletişimini tüketicilerin bizzat katıldığı, lezzeti deneyimlediği ve kutlamaya ortak olduğu bir buluşma olarak kurguladı. Gün boyunca Mutlu Karavanı’ndan sunulan makarnalar, Terminal Kadıköy ziyaretçilerine lezzetli bir mola verirken kutlamanın başrolünde de tüketiciler yer aldı.

“Kadıköy bugün çok Mutlu!” mesajıyla gerçekleşen etkinlik, markayla tüketici arasında doğrudan bağ kuran bir deneyim alanı yarattı. Ziyaretçiler makarnalarını tadarken fotoğraf çekimleriyle de günün mutluluğunu paylaştı.

Mutlu Karavanı, Türkiye’nin dört bir yanında tüketicilerle buluşuyor

Türkiye’yi dolaşarak üniversitelerde, festivallerde ve farklı etkinliklerde tüketicilerle buluşan Mutlu Karavanı, markanın lezzetini sofraların ötesine taşıyor. Dünya Makarna Günü’nde rotasını Terminal Kadıköy’e çeviren karavan, bu kez binlerce kişinin katıldığı bir kutlamanın buluşma noktası oldu.

Mutlu Makarna, tüketicileriyle doğrudan temas kurduğu bu buluşmalarla makarnanın günlük hayatımızdaki yerini, paylaşmanın ve birlikte mutlu olmanın keyfiyle birleştiriyor.

Devamını Oku

Firmalardan

Verifone V660p-A ECR Yeni Nesil Yazar Kasa POS Cihazı, GİB onayını aldı

Editör

Yazar:

Bu konuda firmadan yapılan açıklama şöyle:

“Verifone olarak, grup şirketimiz Panaroma Bilişim Teknolojileri ile yeni nesil Yazar Kasa POS cihazımız Verifone V660p-A ECR’nin Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) onayını aldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Güvenli ödeme teknolojilerini mevzuata uyumlu altyapıyla bir araya getiren V660p-A ECR Yeni Nesil Yazar Kasa POS cihazı ile işletmelerin ödeme ve mali işlem süreçlerini tek bir portatif cihaz üzerinden yönetebilmelerini sağlıyoruz. Ödeme işlemlerini, mali iş akışlarını ve müşteriye yönelik ekranı tek cihazda birleştirerek işletmelere farklı ortamlarda hızlı ve güvenli ödeme imkânı sunuyor, ek donanım ihtiyacını azaltıyoruz.

Android 13 işletim sistemiyle desteklenen V660p-A ECR Yeni Nesil Yazar Kasa POS cihazı, kullanıcı dostu tasarımı ve PCI PTS 7 sertifikasyonuyla üst düzey güvenlik sunuyor. Yerleşik ödeme akışları sayesinde manuel adımları ve işlem hatalarını azaltmayı hedeflerken Wi-Fi ve LTE bağlantı seçenekleriyle farklı çalışma ortamlarında mobil ve mevzuata uygun ödeme süreçlerini destekliyoruz. Güvenliği, kullanım kolaylığını, yüksek ekran çözünürlüğünü, güçlü bataryası ve operasyonel verimliliği bir araya getiren cihazımızla işletmelerin günlük ihtiyaçlarına yanıt veren yeni nesil bir ödeme deneyimi sunuyoruz.”

Verifone Ticari Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Barış Pala, Yeni Nesil Yazar Kasa POS onayına ilişkin “Verifone V660p-A ECR Yeni Nesil Yazar Kasa POS cihazımız için GİB’den onay almak, ekibimiz için bir dönüm noktası oldu. Bu onay, yerel mevzuatla uyumlu, güvenli ve yüksek performanslı finansal teknolojiler geliştirme konusundaki kararlılığımızı bir kez daha gösteriyor. Dünyanın en dinamik ve gelişmiş ödeme pazarlarından birini olan Türkiye’de Yeni Nesil Yazar Kasa POS çözümümüzü piyasaya sunmak, uçtan uca ödeme ortağı olarak konumumuzu güçlendirmektedir.” ifadelerine yer verdi. Pala ayrıca şunları ekledi “Satış noktasında işlemleri kolaylaştırırken mali mevzuata tam uyumluluğu da sağlayan modern ve güvenilir Yeni Nesil Yazar Kasa POS terminalimizle yerel işletmelere destek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

Perakende, HORECA (otel, restoran, kafe), eczane, basit usule tabi işletmeler ve KOBİ’ler başta olmak üzere farklı işletme türlerinin ihtiyaçları gözetilerek tasarlanan Verifone V660p-A ECR Yeni Nesil Yazar Kasa POS geniş bir kullanım alanına hitap ediyor. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) onayıyla Türkiye pazarında kullanıma sunulması için önemli bir aşamayı tamamlayan cihazın, denetime hazır mali süreçleri destekleyen altyapısı ve portatif tasarımıyla işletmelerin güvenli ve pratik ödeme çözümlerine erişimi kolaylaştırması hedefleniyor. Verifone, global ödeme teknolojileri alanındaki deneyimini Türkiye pazarının ihtiyaçlarıyla buluşturarak bayi ve iş ortakları için yeni fırsatlar yaratmayı, ürün portföyünü güçlendirmeyi ve işletmelerin dijitalleşme yolculuklarına katkıda bulunmayı sürdürüyor.

Devamını Oku

Firmalardan

Sporvol: Uşak’ta tek mağazayla başlayan 40 yıllık yolculuk, altı mağaza ve e-ticaretle sürüyor

Editör

Yazar:

Balıkesir Akçay mağazası.

1985’te Uşak’ta Ali Dündar ve Fatma Reyhan Dündar’ın açtığı mağazayla başlayan Sporvol, bugün Ege ve Marmara’daki altı mağazası ve sporvol.com.tr üzerinden 50’yi aşkın uluslararası spor markasının ürünlerini Türkiye geneline ulaştırıyor.

Türkiye spor perakendeciliğinde 40 yılı aşkın geçmişe sahip olan Sporvol, aile şirketi geleneğini modern çok kanallı perakendecilikle birleştiriyor. 1985’te Uşak’ta kurulan şirket, ilk günden bu yana orijinal ürün ve mağazada birebir ilgi anlayışıyla büyüdü.

Uşak’tan Ege’ye uzanan büyüme

Tek mağazayla başlayan yolculuk 1999’da Çeşme’ye açılan mağazayla yeni bir döneme girdi. 2010’da Çeşme Marina, 2017’de Balıkesir Akçay, 2023’te Balıkesir Avlu ve 2025’te Manisa Turgutlu mağazaları ağa katıldı. Bugün Sporvol; Uşak, Çeşme Merkez, Çeşme Marina, Balıkesir Akçay, Balıkesir Avlu ve Manisa Turgutlu’daki altı mağazasıyla müşterilerine ürünleri yakından inceleyip deneyebilecekleri bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Uluslararası markalar, orijinal ürün güvencesi

Sporvol’un ürün yelpazesinde adidas, Nike, Puma, Skechers, New Balance, Asics, Hoka, Under Armour, Salomon, The North Face, Reebok, Crocs, Converse ve Birkenstock gibi markalar yer alıyor. Spor ayakkabı, günlük yaşam, outdoor ve spor giyim kategorilerinde farklı yaş gruplarına ve kullanım ihtiyaçlarına yönelik geniş bir seçki sunuluyor.

Şirketin 40 yıldır değişmeyen kuralı ürün orijinalliği: ürünler markalardan ya da markaların Türkiye’deki yetkili tedarik kanallarından, faturasıyla temin ediliyor. Sporvol, bu güvenceyi internet sitesinde yayımladığı yetkili satıcı belgeleriyle tüketiciler için şeffaf hâle getiriyor.

Mağazadan ekrana

2020’de mağazalarını ve internet sitesini Sporvol çatısı altında toplayan şirket, bugün sporvol.com.tr başta olmak üzere dijital kanallarda da satış yapıyor. Sitede 3.000’i aşkın ürün satışta; siparişler DHL Kargo ile gönderiliyor, 14 gün içinde ücretsiz iade yapılabiliyor. Numarasından emin olmayan müşteri pek çok ürünü mağazalarda da deneyebiliyor.

Fiziksel mağazalarla dijital satışı birlikte yöneten Sporvol, stok yönetimi ve müşteri deneyimi alanındaki teknolojik çalışmalarını sürdürüyor. 1985’te Uşak’ta atılan ilk adım, bugün altı mağaza ve Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan online satışla devam ediyor.

SPORVOL HAKKINDA

Sporvol, 1985’te Uşak’ta kurulan bir aile şirketidir. Uşak, Çeşme Merkez, Çeşme Marina, Balıkesir Akçay, Balıkesir Avlu ve Manisa Turgutlu’daki altı mağazası ve www.sporvol.com.tr  üzerinden orijinal spor ayakkabı, giyim ve aksesuar ürünleri sunar.

Sporvol’ün Uşak mağazası. Hikâye 1985’te bu kentte başladı.

Devamını Oku
Advertisement

Etiketler

POPÜLER