Sosyal Medya Hesaplarımız

Firmalardan

LEAD Network Konferansı’na Eda Erdem damgası

Editör
Abone Ol:

LEAD Network Türkiye’nin Liderlikte Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Konferansı, 17 Eylül’de İstanbul Marriott Hotel Asia’da A101 ana sponsorluğuyla gerçekleştirildi.

Etkinliğin A101 oturumu ‘’Kadın Liderlerin Gücü: Spor ve İş Dünyasında İlham Verici Yolculuklar’’ başlığıyla sunucu, yazar Yekta Kopan moderatörlüğünde ve A Milli ve Fenerbahçe SK Kadın Voleybol Takımları Kaptanı Eda Erdem’in katılımıyla düzenlendi.

Erdem: ‘’A101’in güvenilir olması, herkese hitap eden marka olması benim için öncelik oldu.”

A101’in marka yüzü Eda Erdem, ‘’A101 ile Kazanan Ol’’ marka iş birliğiyle ilgili; ‘’A101’in ‘’Kazanan Ol’’ projesi geldiğinde markanın her kesime hitap eden yapısı ve güvenilirliği benim için işleri çok kolaylaştırdı. Hayatın her alanında ‘’Kazanan Ol’’ fikriyle izleyicilere çok güzel motivasyon kazandırdığımızı düşünüyorum. A101 gibi değerli markayla anılmak beni gerçekten çok mutlu ediyor. A101 ailesini çok seviyorum ve aramızda çok güzel organik bir bağ var. A101’in her zaman ailemizin içinde, güvenilir ve herkese hitap eden bir marka olması benim için tercih sebebi oldu.’’ ifadelerini kullandı.

Eda Erdem’in açıklamalarının ardından oturumun kapanışı yapan Yekta Kopan, “Slogandaki kazanan ol ifadesi için A101 ailesini de ayrıca tebrik ediyorum. Gerçekten Türkiye’nin her anlamda kazanmaya ihtiyacı var. Burada seninle buluşmaları da çok doğru olmuş.” şeklinde konuştu.

Devamını Oku
Yorum Yapın

Yorumunuz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement

Firmalardan

“Kızarmış tavuğu çok seviyoruz, mutlaka haftada bir kez yiyoruz”

Editör

Yazar:

Yüzde 100 yerli sermaye ile Pardo Food çatısı altında hizmet veren, gurme çıtır tavuk markası Doyuyo, kızarmış tavuk kategorisinde tüketici tercihlerini ve alışkanlıklarını anlamak, bu tercihleri belirleyen faktörleri ortaya koymak amacıyla bir araştırma gerçekleştirdi. Bilgisayar Destekli Telefonla Anket (CATI) yöntemiyle, Türkiye genelinde 18-64 yaş arası 1000 kişi ile yapılan araştırma kızarmış tavuğun çok sevildiğini ortaya çıkardı. Araştırmaya katılan her 2 kişiden 1’i haftada en az 1 kez kızarmış tavuk tükettiğini belirtti. Her 2 kişiden 1’i kızarmış tavuğu beğenerek tükettiğini ifade etti. Katılımcıların %53’ü akşam, %31’i ise öğleden sonra kızarmış tavuk tükettiğini söyledi. Kızarmış Tavuk Tüketim Alışkanlıkları Araştırması, 25-34 yaş grubunda öğlen yemeğinde tüketimi diğer yaş gruplarına göre daha yüksek olduğu da ortaya çıktı. Her 3 kızarmış tavuk tüketicisinden 1’i “a la carte” hizmetleri özellikle daha geniş seçenekler sunması nedeniyle tercih edildiğini de ortaya koydu.

Doyuyo’nun sadece 5 yaşında olmasına rağmen kısa sürede sektöründe önemli bir yer edindiğine dikkat çeken Doyuyo Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Kaya, Kızarmış Tavuk Tüketim Alışkanlıkları Araştırması’nın da bu başarıyı desteklediğini söyledi. Araştırma sonuçlarına göre Doyuyo’nun akla gelen yerli fast food markaları arasında ilk sırada yer aldığına dikkat çeken Kaya, “Doyuyo, deneyen her 2 kişiden 1’inin kızarmış tavuk tüketmek istediği zaman en sık tercih ettiği marka… Bu sonuçlar bizim için gurur verici ve misafirlerimizi sadece lezzete değil, hizmet kalitesine, konfora ve kaliteye de doyurduğumuzun da bir kanıtı… Rakiplerimizden farklı olarak kızarmış tavuk ve burger lezzetini bir arada, fast- casual konseptinde tasarlanmış restoranlarımızda, masaya servis hizmetiyle sunuyoruz. İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Adana, Bursa, Denizli, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Konya, Samsun ve Van’da; yurtdışında ise Dubai’de toplam 50 şubemizle misafirlerimize hizmet veriyoruz” dedi.

Şu anda en önemli odaklarının büyüme olduğunu belirten Kaya, bu çerçevede Türkiye’de ve yurtdışında yeni restoranlarla genişlemeyi sürdürmeyi hedeflediklerini ifade etti: “Kişi başı tavuk tüketiminin çok yüksek olduğu Kuveyt, Azerbaycan gibi Türk Devletleri’nde de Doyuyo tanıtmayı ve yeni şubeler açmayı planlıyoruz. 2025 yılı sonuna kadar Türkiye’nin dört bir yanında toplam 100 şubeye ulaşmayı ve Doyuyo’nun eşsiz lezzetlerini daha geniş kitlelerle buluşturmayı hedefliyoruz.”

Devamını Oku

Firmalardan

Evyap’tan 97. yılında Endonezya’da yeni üretim tesisi

Editör

Yazar:

Evyap, Türkiye dışındaki yeni yatırımı için Endonezya’yı seçti. Endonezya’nın Kuzey Sumatra Eyaleti’nin Sei Mangkei Bölgesi’nde hayata geçecek yeni üretim tesisinin temel atma töreni 5 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşti. Bu yatırım, Evyap’ın Endonezya’daki ilk girişimi olmakla beraber, şirketin Güneydoğu Asya’daki büyüme stratejisinin de önemli bir adımı. Proje, Türkiye ile Endonezya arasındaki ekonomik bağları güçlendirmeye ve bölgenin sürdürülebilir büyümesini desteklemeye de katkıda bulunacak.

Temel atma töreni, Endonezya Yatırım Bakanı Yardımcısı Nurul Ichwan, Türkiye’nin Endonezya Büyükelçisi Prof. Dr. Talip Küçükcan, Yatırımcı İlişkileri Direktörü Sri Endang Novitasari, Malezya Başkonsolosu Shahril Nizam Abdul Malek, Türkiye Fahri Konsolosu Rahmat Shah, Simalungun Valisi Radiopoh Hasiholan Sinaga, Evyap İcra Kurulu Başkanı Mehmed Evyap, Evyap Yönetim Kurulu üyeleri, İcra Kurulu, Evyap Oleo Malezya ve Sei Mangkei Özel Ticaret Bölgesi ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yeni tesis, Evyap’ın uluslararası büyüme planlarının önemli bir adımı olarak 70 milyon doların üzerinde bir yatırımla hayata geçiyor. Endonezya yatırımı, Evyap’ın küresel oleo-kimya pazarındaki rolünü daha da güçlendirecek. Tesis, Evyap’ın Güneydoğu Asya’daki operasyonel varlığını kuvvetlendirmenin yanı sıra, Malezya’daki mevcut faaliyetleriyle de sinerji yaratacak ve Evyap’ın bölgedeki liderliğini pekiştirecek.

Evyap İcra Kurulu Başkanı Mehmed Evyap, törende yaptığı konuşmada, “Endonezya’ya yaptığımız bu yatırım, kurucularımızın bizlere miras bıraktığı anlayışın, emanet ettikleri değerlerin tartışmasız bir göstergesi. 12 yıl önce, 2012’de Evyap olarak Malezya’da Johor Bahru fabrikamızın temelini attığımızda Evyap Grubu katı sabun, hızlı tüketim ve limancılık alanlarında faaliyet gösteriyordu. Bugün ise, Evyap olarak oleo-kimya sektöründe en geniş ve global müşteri portföyüne sahip şirketlerden biriyiz. Endonezya’daki yeni tesisimiz tamamlandığında, oleo-kimya sektöründe dünyanın ilk 5 oyuncusundan biri olmayı hedefliyoruz” dedi.

Devamını Oku

Firmalardan

İşNet 25 yaşında

Editör

Yazar:

Geniş ürün ve hizmet portföyüyle iletişim, bulut, siber güvenlik ve yönetilen hizmetler alanında uçtan uca çözümler sunan İşNet, 25. yılını kutluyor. Türkiye İş Bankası’nın bilgi teknolojileri iştiraki olan İşNet, yıl dönümünü “25 Yıldır İnsan İçin Teknoloji” söylemiyle; yöneticileri, çalışanları, iş ortakları ve müşterilerinin katıldığı özel bir etkinlikle kutladı.

Etkinliğinin açılış konuşmasını İşNet Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Gökmenler yaptı. Gökmenler, İş Bankası olarak Türkiye’de pek çok ilke imza attıklarına dikkat çekerek, “İşNet de bu ilklerden biriydi. Çok hızlı gelişen, değişen, dönüşen bir sektörün parçası oldu. Yola çıkarken kaliteli ve ulaşılabilir internet bağlantısı sağlamak en kritik hususlardan biriydi. Ancak İşNet, farklı yaklaşımlarla ve farklı ürünlerle kendisini geliştirmeyi başardı. Kuruluşundan bu yana teknoloji dünyasındaki hızlı değişime ayak uydurarak, hizmet yelpazesini sürekli genişletti. Bu sayede internet altyapı sağlayıcısı olarak yola çıkan şirketimiz, bugün veri merkezi hizmetlerinden güvenlik çözümlerine, ağ ve internet altyapısından ses hizmetlerine, uydu iletişiminden e-belge ürünlerine uzanan geniş bir yelpazede teknoloji hizmetleri sunar hale geldi.” dedi.

İşNet Genel Müdürü Mehmet Fahri Can ise İşNet’in gerçek anlamda uçtan uça BT hizmeti sunan kurumsal bir teknoloji şirketi olduğuna dikkat çekerek “100 binin üzerinde müşterimiz, 75’ten fazla hizmet çeşidimiz var. Geçen yıl bir önceki yıla oranla yüzde 138 büyüdük. Sektörün en prestijli araştırmalarından olan Bilişim 500’de 2023 yılının bir numaralı bulut hizmet sağlayıcısı haline geldik. Hem telekom, uydu hem veri merkezi ve bulut, hem de siber güvenlik, robotik otomasyon hizmeti sağlayan nadir şirketlerdeniz. Üstelik bunu ülkemizin en iyi veri merkezlerinden birinden sunuyoruz. Ayrıca e belge hizmetlerimizi geniş bir kitleye ulaştırıyoruz. İşNet, gerçek anlamda uçtan uca BT hizmetleri sunan kurumsal bir teknoloji şirketidir.” dedi.

Devamını Oku
Advertisement

Etiketler

POPÜLER