Açılışlar
Alternatif Toptan Market, Bayraklı’da açıldı
Alternatif Market, 28 Aralık 2013 günü, “Toptan Fiyatına Perakende” sloganıyla açıldı.
İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Manas Bulvarı üzerinde hizmete açılan Alternatif Toptan Market, yaklaşık 5000 m2 alanda hizmet veriyor. Mağazada gıdadan elektroniğe, oyuncaktan ayakkabıya, tekstilden parfümeriye kadar her ürün, oldukça uygun fiyatlarla tüketicilere sunuluyor.
İzmir’de yeni bir anlayışla açılan Alternatif Toptan Market, perakendecilikte yeni bir çığır açıyor. İzmir ve Türkiye perakendecilerinin çok yakından tanıdığı bir isim olan Alternatif Toptan Market’in kurucusu olan İsmail Pehlivan, her üründe, her zaman toptan fiyatına perakende satış yapacaklarını belirtti. Pehlivan ayrıca, bakkal, büfe, restoran ve işyerleri için özel şartlar ve fiyatlar oluşturarak, toplu satış yapacaklarını da vurguladı. İsmail Pehlivan sözlerine şöyle devam etti:
“İzmirliler fiyatlarımıza şaşıracaklar. Biz üretici ile tüketici arasında köprü vazifesi göreceğiz. Bölgemizde üretici birliklerinin kurdukları kooperatifler çok kaliteli ürünler üretiyorlar. Biz bu ürünleri, hem üreticilere destek olmak, hem de tüketicilere çok kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmak için raflarımızda bulunduracağız. Kapımız kooperatiflere sürekli açık olacak. Hem kooperatiflerden, hem de diğer tedarikçilerden raf bedeli, katılım ücreti gibi beklentilerimiz olmayacak. Ürünleri en uygun fiyatla alıp tüketicilere de en uygun fiyatla sunacağız. Özellikle taze ürün gruplarında, yani, et, peynir, yoğurt, meyve sebze gibi ürünlerde oldukça iddialıyız.”
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
