Açılışlar
Bella Maison Viaport AVM’de kapılarını açtı!
Türkiye’de dördüncü mağazasını Viaport AVM’de 21 Temmuz Cumartesi günü açan Bella Maison, halen mobilya üretimi ve pazarlama iş kollarında yurt dışı yatırımları ile özellikle Cezayir’de saygın bir oyuncu konumunda.
İlk mağazasını Hilltown AVM’de açan Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘’Bella Maison olarak her yıl değişen dekorasyon trendlerine göre şekillendirdiğimiz tasarım ve koleksiyonlarımızı evde yaşam keyfini sürdürebilmek adına bir araya getiriyoruz. Bu kapsamda bir evin ihtiyacı olabilecek her ayrıntıyı güçlü bir tasarım ve ürün ekibi ile hazırlayarak, zevkli bir sunum eşliğinde müşterilerimize ulaştırıyoruz’’ dedi. Mağazalarında Mix and Match imkânı sunduklarından da söz eden Tan, müşterilerinin özgür olabilecekleri bir mağaza deneyimi yaratmak istediklerini ve sektördeki yaygın alışveriş modeli olan; ‘’takım’’ almak zorunluluğu yerine her müşterinin tek tek dilediği parçalardan seçerek, ihtiyacına ve kendi zevkine göre kombinleyip satın alabilecekleri bir alışveriş kültürü sunduklarını vurguladı.
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
