Açılışlar
Çetmen Mobilya’dan Kocaeli’ne ikinci mağaza
Çetmen Mobilya 2023 yılında 250 mağaza hedefi doğrultusunda Türkiye çapında 51., Kocaeli’ndeki 2. mağazasını Darıca’da açacak.
Çetmen Mobilya, 2023 yılına dek 250 mağaza ile ülke çapında güçlü bir satış ağına sahip olmayı hedefliyor. Bu kapsamda şirket, yıl sonuna dek mağaza sayısını 70’e yükseltecek. Şirketin 51. mağazası ise Darıca, Kocaeli’nde 28 Temmuz 2018 tarihinde açılacak.
Hedeflerinin kaliteyi ve zengin bir deneyimi herkese sunmak olduğuna değinen Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü Erhan Güngör; “56 yıllık tecrübemiz, modern, şık ve fonksiyonel ürünlerimiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemle en iyiyi sunmayı amaçlıyoruz. Bu deneyimi tüm Türkiye’nin yaşayabilmesi için de yatırımlarımıza hız verdik. 2023 yılına dek 200 milyon TL yatırımla hem mağaza sayımızı 250’ye çıkartacağız hem de yeni nesil bir fabrika ile üretimimizi güçlendireceğiz. Böylece inanıyoruz ki rekabet gücü her gün artan Çetmen Mobilya, Türkiye’nin mobilya denilince akla gelen ilk üç markasından biri olacak. Hızla büyüyen Kocaeli pazarındaki ikinci mağazamız da bu değeri Darıcalılarla paylaşmak ve hedeflerimize doğru sağlam bir adım daha atmak anlamında önem taşıyor” dedi.
Şirketin şehirdeki ikinci yatırımı olan ve 2.500 m2 alanda kurulan mağaza, 7 kişilik uzman kadrosuyla tüketicilerin yüksek kalitede ve uygun fiyatlı ürün beklentisine cevap verecek. Mağazanın 28 Temmuz 2018 tarihindeki açılış töreniyle birlikte Çetmen Mobilya’nın yeni koleksiyonu ve seçili ürünlerde 7 günde teslimat fırsatları Darıcalılarla buluşacak.
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
