Sosyal Medya Hesaplarımız

Açılışlar

E7 Yapı Market bugün yeniden açılıyor

Editör
Abone Ol:

“E7 Yapı Market”; 7 Kasım 2009 Cumartesi günü müşterileri ile tekrar buluşuyor.

8 Eylül 2009 tarihinde İstanbul İkitelli ve çevresinde ölümcül düzeyde etkili olan sel felaketi; maddi kayıpların yanı sıra, değeri ölçülemez manevi kayıplara da yol açmıştı. Bu üzücü olaydan çok büyük düzeyde maddi kayıplar alan kurumlar arasındaki E7 Yapı Market ise; bu kötü günleri önde gelen müşterileri olan ustalarının el birliği ile çok kısa sürede atlattı.

Felaketin ilk gününden bugüne ustalarının da yardımı ile çok kısa bir sürede yeniden dekore edilen mağazasında tüm seramik ürünleri, banyo gereçleri vb. malzemeler ile geniş bir ürün yelpazesine yer veren E7 Yapı Market; 7 Kasım 2009 Cumartesi günü 12:00 – 17:00 arası, bu heyecanını tüm iş ortakları ile paylaşmak istiyor.

Devamını Oku
Yorum Yapın

Yorumunuz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement

Açılışlar

Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de

Editör

Yazar:

Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.

6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.

Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.

Devamını Oku

Açılışlar

Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı

Editör

Yazar:

Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.

Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.

Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.

Devamını Oku

Açılışlar

Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı

Editör

Yazar:

Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.

Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.

Devamını Oku
Advertisement

Etiketler

POPÜLER