Açılışlar
Electro World, 33’üncü mağazasını Elazığ’da açtı
Electro World Türkiye, Elazığ’da hizmet vermeye başladı.
Türkiye genelindeki 33’üncü mağazasını 21 Mart tarihinde saat 06:00’da 400’e yakın Elazığlı müşterisiyle birlikte açan Electro World, açılışın ilk 4 saatinde 1500 kişiyi ağırladı.
Açılışa özel olarak 50 kişilik ekip ve 7 kasa ile hizmet veren Electro World Elazığ Mağazası’nda açılışın ilk saatlerinde 40’a yakın kampanyalı ürün arasında birçok üründe stok tükendi. En çok ilgi gören ürün grupları ise televizyon ve bilgisayar modelleri oldu.
Açılışa ilişkin olarak Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek “Büyüme planlarımız içerisinde lokomotif olacak franchise iş modelinin en son örneği olan Elazığ mağazamız ile 18’nci franchise mağazamızı açtık. Electro World olarak ise Türkiye’de toplamda 33 mağazaya ulaştık. El sıkıştığımız yeni yatırımcılarla fark yaratan ve bir cazibe unsuru olan yeni mağazalar açmaya ve işbirlikleri kurmaya devam ediyor, mağazalarımızda müşterilerimize bol çeşit, düşük fiyat ve en iyi hizmet kalitesini sunarak fark yarattığımızı kanıtlamanın gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Electro World Türkiye Elazığ Mağazası’nda 65 farklı elektronik ürün grubunda, yüzlerce marka ve binlerce çeşit ürünü ile özel indirimli fiyatlarla alışveriş imkanı sunmaya devam edecek.
Açılışlar
Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de
Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.
6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.
Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.
Açılışlar
Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı
Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.
Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.
Açılışlar
Mopaş, Tuzla’da 5. mağazayı açtı
Mopaş Marketler Zinciri, büyümesini sürdürüyor. 132. mağaza, 1 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Tuzla Yayla Mahallesi, Piri Reis Caddesi No: 5’te hizmete girdi.
Mopaş Marketler Zinciri yetkilileri, yeni mağaza açılışında dostları görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
1350 metrekarelik yeni mağazada 5 yazarkasa bulunurken 30 personel hizmet veriyor.
