Sosyal Medya Hesaplarımız

Açılışlar

Elektro World, 3 yıl içinde 18 yeni mağaza açacak

Editör
Abone Ol:

Elektronik perakende zinciri Electro World, Türkiye’deki ilk cadde mağazasını Kartal’da açtı. Şirket, bu yatırım ile mağaza sayısını 8’e çıkarırken satış alanı kapasitesini 25 bin metrekareye ulaştırdı. Electro World Genel Müdürü Bahadır Özbek “Bir yıl içinde 6 mağaza daha açarak mağaza sayımızı 14’e ve satış alanımızı da 50 bin metrekareye çıkarmayı amaçlıyoruz. 3 yıl içinde ise 26 mağazaya ulaşmayı ve 100 bin metrekare satış alanı ile hizmet vermeyi hedefliyoruz’ dedi. Özbek, “Normalde bizim hafta sonu ziyaretçi ortalamamız 5 bin kişidir. Kartal’daki cadde mağazamızda ilk güne özel açılış indirimleri uyguladık. Bu nedenle 10-15 bin kişilik bir ziyaretçi kitlesi oluştu” dedi.

Devamını Oku
Yorum Yapın

Yorumunuz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement

Açılışlar

Tahtakale, açılışlara hız verdi

Editör

Yazar:

Akdeniz bölgesinin en hızlı büyüyen perakende zincirlerinden biri olan Tahtakale Marketler Zinciri, Antalya Alanya’da yeni bir şube açtı.

29 Haziran tarihinde Alanya’da açılış gerçekleştirilen mağaza, vatandaşların akınına uğradı. Açılışla ilgili konuşan Tahlakale Marketler Zinciri Satınalma Koordinatörü Mehmet Çaksu, “Akdeniz bölgesindeki 83., Alanya’daki 3. mağazamızı açtık. Mağazada 4 yazarkasa, 2 adette jet yazarkasa bulunuyor. 3 katlı toplam 3 bin metrekarelik mağazada 30 personel çalışıyor. Yeni mağazalarımızda kısa sürede hizmete girecek” dedi.

Devamını Oku

Açılışlar

Tahtakale Spot Market, Isparta Eğirdir’de

Editör

Yazar:

Akdeniz bölgesinde faaliyetini sürdüren Tahtakale Spot Marketler Zinciri, 11 Mayıs 2026 tarihinde Isparta Eğirdir’de yeni şubesini hizmete açtı.

6 bin metrekare büyüklüğündeki 82. mağazada 4 yazarkasa bulunuyor.

Tahtakale Spot Marketler Zinciri Satın Alma Direktörü Mehmet Çaksu, yeni şubelerle Akdeniz bölgesinde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Çaksu, “Şirketimizim verimlilik odaklı büyüme stratejileri kapsamında Antalya, Burdur, Mersin ve Isparta gibi bölgelerdeki yeni şubelerle büyüyoruz. Gıdadan elektroniğe, hırdavattan zücaciyeye kadar 50 binden fazla ürün çeşidiyle ‘Aradığınız herşey burada’ sloganıyla hizmet veriyoruz” dedi.

Devamını Oku

Açılışlar

Mopaş Darıca’da 5. mağazasını açtı

Editör

Yazar:

Mopaş’ın Darıca’daki 5. Şubesi, 8 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de, Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmete girdi.

Darıca-5. Şubesinin açılışına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Yardımcısı Abdullatif Özkan ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı, Yönetim Kurulu Birim Müdürleri ve tedarikçi firmalar katıldılar.

Darıca 5 mağaza 1.600 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 35 personel çalışırken mağazada 7 kasa bulunuyor.

Devamını Oku
Advertisement

Etiketler

POPÜLER