Sosyal Medya Hesaplarımız

Firmalardan

Bimeks’ten açıklama var!

Editör
Abone Ol:

Bimeks, tedarikçilerine ortaklık teklifi götürdüğü yönündeki haberleri yalanladı.

Şirket tarafından KAP’a yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Şirketimizin kamuya açıklanmamış bir özel durumu bulunmamaktadır. Öte yandan, 5 Eylül 2017 tarihindeki açıklamamızda da belirtildiği gibi; şirketimizin sermaye yapısının güçlendirilerek normal faaliyetine dönmesi maksadıyla, tedarikçilerimize sermaye artırımı yoluyla hisse verilmesi seçeneği üzerinde, belirgin aşamaya geldiği takdirde, ilgili mevzuata göre gereken duyuru ve açıklama yapılacaktır”.

Bimeks’in Eylül 2017’deki açıklamasında, ‘Şirketimiz, geçtiğimiz yıl Mayıs ayından itibaren, alacak sigorta şirketlerinin, ülke ve sektör riskleri gerekçesiyle şirket limitlerini kapatması sebebiyle, ürün tedarik kanallarında ciddi daralmalar yaşamaya başlamış ve bu negatif durumun üstesinden gelmek için bir yılı aşkın zamandan beri gayret göstermektedir. Tedarik kanallarının önce daralıp sonra kapanması sebebiyle şirketimiz, ciddi oranda azalan işletme sermayesini tekrar eski düzeyine getirmek için, muhtelif çözüm alternatifleri üzerinde çalışmaya başlamıştır. Bu çalışmalar, işletme sermayesi finansmanı, ortaklık ve sermaye yapısının güçlendirilmesi gibi seçenekler üzerinde devam etmekte olup, tedarikçilerimize sermaye artırımı yoluyla hisse verilmesi de üzerinde çalışılan seçenekler arasındadır’ ifadeleri yer almıştı.

Devamını Oku
Yorum Yapın

Yorumunuz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement

Firmalardan

TAB Gıda‘da üst düzey atama

Editör

Yazar:

TAB Gıda’nın yürüttüğü ödüllü ve sektöre örnek teşkil eden birçok kampanyaya öncülük eden Caner Alpaslan, aynı zamanda ticari pazarlama, ulusal promosyonlar, marka ve sponsorluk yönetimi gibi pek çok alanda tüketici, müşteri deneyimi ve pazarlama faaliyetlerinin gelişimine katkılar sundu. Caner Alpaslan, yeni görevinde şirketin 360 derece pazarlama faaliyetlerinin tamamına liderlik edecek.

Bilkent Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu olan Caner Alpaslan, Galatasaray Üniversitesi İletişim Stratejileri ve Halkla İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Kariyerine FedEx’te satış uzmanı olarak başlayan ve on yıla yakın bir süre Coca-Cola İçecek’in Pazarlama Departmanında farklı roller üstlenen Alpaslan, Şubat 2020 tarihinden itibaren, 7 markayı bünyesinde bulunduran hızlı servis restoran zinciri lideri TAB Gıda’nın Pazarlama Direktörlüğünü yürüttü. Alpaslan, Ocak 2023 itibarıyla görevine TAB Gıda Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı (CMO) olarak devam edecek.

Devamını Oku

Firmalardan

Sinangil Un’un 60. yıl reklam filmi yayınlandı

Editör

Yazar:

1963 yılından bu yana gıda sektöründe olan ve ISO 500 sıralamasında 324’üncü olarak yer alan Eksun Gıda Tarım San. Ve Tic. A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Sinangil, reklam filmi ile yıllardır değişmeyen lezzet yolculuğuna keyifli bir atıfta bulunuyor.

Ajans BBQ imzalı yapımda Sinangil’in 60 yıldır nesilden nesile devam eden mutfaklardaki varlığı, izleyiciyi gülümseten detaylarla aktarılıyor. Filmde anneannelerinin tarif defterini bulan ve onun en sevdiği yemeği yapmak için defterde yazılan bir malzemeyi okuyamayan 3 sevimli torunun herkese defteri okutmaya çalışması gösteriliyor. Filmin sonunda anneanne, torunların okuyamadıkları malzemeyi kağıdın arka yüzünü çevirerek işaret ediyor ve Sinangil Un yazısı markanın o yıllardaki ilk ambalajı üzerinde görülüyor.

Teknolojisi ve üretim teknikleriyle, geleneksel tatlardan sağlık serisine kadar Sinangil’in tüm lezzetlerin arkasında 60 yıldır var oluşunu göstermesi açısından önem taşıyan reklam filminin prodüksiyonunu Filmhakika üstlenirken yönetmen koltuğunda Fırat Mançuhan oturuyor.

Devamını Oku

Firmalardan

Bebeto Rainbow Peelers ile en leziz eğlence molası

Editör

Yazar:

2023 Küresel En İyi 100 Şekerleme Şirketi arasında 66’ncı sıraya yükselen Kervan Gıda’nın dünya çapında talep gören markası Bebeto’nun yeni ürünü Rainbow Peelers raflarda yerini aldı. Bebeto’nun hayvansal hammadde kullanılmadan üretilen Rainbow Peelers şekerleri, gerçek meyve aromasıyla her ısırıkta lezzet sunuyor. Bebeto, birbirine sarmal şekilde bağlanan Rainbow Peelers’tan aldığı ilhamla farklı lezzetlere açık olanları renkli ve eğlenceli bir dünyaya bağlıyor.

Bebeto, farklı lezzetleri denemeye istekli olan herkesi yeni lezzeti Rainbow Peelers ile tanıştırıyor. Bebeto’nun yumuşak şeker kategorisinde yer alan yeni ürünü Rainbow Peelers, vegan içeriği ve gerçek meyve aromasıyla öne çıkıyor. Sarmal yumuşak şeker çubuklarından oluşan Bebeto Rainbow Peelers, her renginde ayrı bir aroma taşıyor. Turuncu renginde portakal, kırmızı renginde çilek, mor renginde frenk üzümü ve yeşil renginde ise elma tadı saklı olan Bebeto Rainbow Peelers, bir ısırıkta dört lezzeti bir arada sunuyor. Ayrıca Rainbow Peelers birbirinden ayrılarak tek tek de tüketilebiliyor.

Devamını Oku
Advertisement

Etiketler

POPÜLER