Sosyal Medya Hesaplarımız

Genel Haberler

Hastalıklara karşı pekmez tahin tüketin!

Editör
Abone Ol:

Kış aylarının gelmesiyle birlikte tahin pekmez ve reçel yeniden sofraların baş tacı oluyor. Seyidoğlu, ayrılmaz üçlüyü tek ambalajda birleştirerek tüketiciye ekonomik bir paket sunmaya hazırlanıyor. Seyidoğlu Genel Müdürü Mehmet Göksu, 11.95 TL’ye satılacak ekonomik paketin kasım ayı içinde tüm marketlerde yerini alacağını belirtti.

Hazırlanan paketin kış aylarıyla birlikte artan salgın hastalıklara karşı koruyucu özellik taşıdığını ifade ederek, “Tahin, pekmez ve reçel üçlüsü sahip olduğu vitamin ve proteinler bakımından vücut direncini artırıcı bir rol oynuyor. Salgın hastalıklara yakalanma durumunda vücut direnci yüksek hastalar daha çabuk iyileşebiliyor. Anne babalar kahvaltı sofralarında tahin ve pekmezi mutlaka bulundurmalı. Çocukların gelişimi açısından bu gıdalar büyük önem taşıyor” dedi.

Son günlerde gündemden düşmeyen Domuz Gribi’nden korunmak için de önerilen gıdalar arasında tahin ve pekmezin yer aldığına değinen Göksu, “Sofralarınızda bu gıdaları eksik etmeyin, soğuk havalara ve hastalıklara karşı korunun” diye konuştu.

Devamını Oku
Yorum Yapın

Yorumunuz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement

Genel Haberler

Başsağlığı

Editör

Yazar:

Groseri Market Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Levent Uğurses’in babası, Groseri’nin kurucu ortağı, Adana’nın en eski distribütörlerinden, Adana’nın sevilen insanlarından Zihni Uğurses, vefat etti.

Cenazesi 19 Eylül Salı günü öğle namazına müteakiben Adana Kabasakal Mezarlığı’na defnedildi.

Retail Türkiye olarak Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Devamını Oku

Genel Haberler

Haluk Dortluoğlu, Bim CEO’su oldu

Editör

Yazar:

BİM’in Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Latif Topbaş görevini Mahmud Muhammed Topbaş’a devretti. 1 Eylül 2023 itibariyle BİM’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mahmud Muhammed Topbaş oldu. Şirkette uzun süredir İcra Kurulu Üyesi ve COO olarak görev yapan Galip Aykaç bu görevlerinden ayrılarak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Yönetim Kurulu toplantısında ayrıca şirketteki mevcut İcra Kurulu yapısı sona erdirilerek “Chief Executive Officer” (CEO) pozisyonunun oluşturulmasına karar verildi. 2005 yılından bu yana şirkette CFO ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapan Haluk Dortluoğlu’nun CEO olarak atanmasına karar verildi.

Devamını Oku

Genel Haberler

İTO’dan Türkiye Perakende Buluşması

Editör

Yazar:

İstanbul Ticaret Odası Perakende Komitesi, “Türkiye Perakende Buluşması” gerçekleştirdi. 2 Ağustos Çarşamba günü Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda perakendeci katıldı. Sektörler sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

Happy Center CEO’su Yavuz Altun, “İstanbul Ticaret Odası Perakende Komitesi olarak 85 zincir market sahibi meslektaşımızla istişare toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıya Türkiye’nin 7 bölgesinden katılım ve destek oldu. Başta İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Özer, Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca olmak üzere Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün ve İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere ve tüm İstanbul Ticaret Odası Perakende komitesi üyelerimize, TPF, PERDER üyelerimize katkı ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Devamını Oku
Advertisement

Etiketler

POPÜLER